Per Nando

14/03/2023

Baixen les temperatures després dels 33°C de màxima 🥵🔥🥵🔥🥵🥵

Hui, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Quina calor ahir. Màximes que ens varen fer recordar  que ja no li queda massa per a patir de nou a l’estiu. Però bé com tots els dies mirem al satèl·lit i hui el trobem lliure de nuvolositat i per tant hui trobarem un dia on el sol serà l’autèntic protagonista de la jornada.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Màximes ahir de rècords i que més va parèixer un dia de juny que un dia de principis de març. Destaquem els 33 °C d’Oliva, però moltíssimes poblacions de les comarques centrals van superar els 32 °C com Sumacàrcer, Cotes, Càrcer, La Pobla Llarga, Castelló ( Poble) Canals, Massalavés, Alzira, Xàtiva, Pego, Aldaia, L’Alcúdia, Gavarda, Carcaixent o L’Eliana.

HUI BAIXADA IMPORTANT DE TEMPERATURES I VENT

AIRE FRED A 850 HPA

AVISOS PER VENT I VENT PREVIST

A partir de hui la baixada de temperatures d’uns 10 graus ens farà almenys respirar un poc i ens quedarem amb temperatures més acordes per a l’època. Aquesta baixada vindrà acompanyada d’un vent de mestral que bufarà fort i per això Aemet ha activat l’avís groc a l’interior nord de Castelló, província de Tarragona, Lleida i Barcelona o inclús l’illa de Mallorca per vent que podrà superar els 70/100 km/h. Precaució a objectes que puguen caure a la via pública. A partir de demà el vent encalmarà i les temperatures es mantindran sense massa variacions els pròxims dies.

A GAUDIR DE FALLES I MAGDALENA

Sense preocupació per als dies principals de Falles I la Magdalena on l’estabilitat atmosfèrica sembla que enguany acompanyarà a milers de Valencians. L’únic destacable és el pas d’una vaguada que tindrem entre divendres i dissabte i que inclús podria portar algun ruixat sense importància sobretot quant més al nord del territori Valencià. Per tant a gaudir de les festes. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando