Per Nando

12/03/2023

Calor!!! I tots pendents de falles馃サ馃敟馃サ馃對馃對馃對馃對

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Diumenge 12 de mar莽 i la veritat que podem dir que estem patint un oratge m茅s que primaveral o estiuenc al territori Valenci脿, les temperatures que estem patint aix铆 ho demostren com vorem a continuaci贸. Ara com tots els dies ens fixem en l’aspecte del cel i de nou trobem un dia amb poca nuvolositat llevat de l’extrem nord de Castell贸 I sud de Tarragona on ara mateixa trobem prou nuvolositat, per貌 que a poc a poc anir脿 desapareixent.

MOLTA CALOR AHIR馃サ馃サ馃サ馃サ鈽锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔

Font Avamet

Com estava previst, ahir les temperatures m脿ximes van sobrepassar els 30鈥癈 alguns observatoris de la prov铆ncia de Castell贸 i Alacant. Destaquem els 32,2 掳C de la Vila Joiosa, 31,3掳 C a Oriola, 30, 9掳 a Callosa d’en Sarri脿, 30,7鈥癈 a Formentera del Segura, 30,4鈥癈 a Crevillent, X脿bia, Vila-real i Finestrat, per貌 com veieu hi ha moltes m茅s poblacions on ahir eixos 30鈥癈 els van superar.

TEMPERATURES M脥NIMES PASSADA NIT

Font Avamet

Nit molt c脿lida al litoral i on trobem registres de m茅s de聽20鈥癈, prompte comencen les nits tropicals. Destaquem els m茅s de 21,0 掳C de m铆nima a Altea, la Vila Joiosa, X脿bia i El Campello, o els m茅s de聽20鈥癈聽de m铆nima a Moraira, La Vilavella, Callosa d’en Sarri脿, Sagunt, Orxeta, Oliva, Santa Magdalena de聽Polp铆s聽o Ondara.

HUI I DEM脌 DE NOU CALOR鈽锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔

Hui i dem脿 de nou聽apretara聽la calor i encara que hui no esperem que聽es聽superen els聽30鈥癈, dem脿聽s铆聽que esperem que聽ho聽facen聽a les comarques m茅s centrals de la prov铆ncia de Val猫ncia i incl煤s per l’interior de la prov铆ncia d’Alacant. Al litoral de la prov铆ncia de Castell贸, les brises poden fer que incl煤s les m脿ximes es queden molt frenades i es puguen quedar al voltant dels聽20鈥癈,聽deixant un dia prou agradable. Dem脿 ho聽vorem.

DIMARTS I DIMECRES BAIXEN LES TEMPERATURES

A partir de dimarts i amb el gir de vent a mestral, baixaran de manera notable les temperatures deixant uns valors m茅s acordes per a l’猫poca. El vent de mestral bufar脿 amb for莽a dimarts al nord de la prov铆ncia de Castell贸 i sud de Tarragona on possiblement superaran els 100 km/h. Tamb茅 hi haur脿 una mica d’inestabilitat que deixar脿 algunes nevades d猫bils聽pels聽Pirineus Catalans.

ORATGE FALLES 鉀咃笍鈽侊笍鈽锔忦煂

Estabilitat atmosf猫rica al nostre territori per a la setmana de falles, per貌 que es podr脿 embrutar un poc entre dissabte i diumenge pr貌xim amb el pas d’una聽vaguada,聽que podr脿 deixar alguns ruixats que en principi no serien massa destacables i passarien molt r脿pidament. Aquesta previsi贸 l’anirem actualitzant les pr貌ximes jornades, per貌 els Fallers podeu estar tranquils perqu猫 cada dia que passa聽es聽veu m茅s clar que enguany les falles no perillen. FINS DEM脌.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando