meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

12/03/2023

Calor!!! I tots pendents de falles🥵🔥🥵🌦🌦🌦🌦

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Diumenge 12 de març i la veritat que podem dir que estem patint un oratge més que primaveral o estiuenc al territori Valencià, les temperatures que estem patint així ho demostren com vorem a continuació. Ara com tots els dies ens fixem en l’aspecte del cel i de nou trobem un dia amb poca nuvolositat llevat de l’extrem nord de Castelló I sud de Tarragona on ara mateixa trobem prou nuvolositat, però que a poc a poc anirà desapareixent.

MOLTA CALOR AHIR🥵🥵🥵🥵☀️☀️☀️☀️

Font Avamet

Com estava previst, ahir les temperatures màximes van sobrepassar els 30 °C alguns observatoris de la província de Castelló i Alacant. Destaquem els 32,2 °C de la Vila Joiosa, 31,3° C a Oriola, 30, 9° a Callosa d’en Sarrià, 30,7 °C a Formentera del Segura, 30,4 °C a Crevillent, Xàbia, Vila-real i Finestrat, però com veieu hi ha moltes més poblacions on ahir eixos 30 °C els van superar.

TEMPERATURES MÍNIMES PASSADA NIT

Font Avamet

Nit molt càlida al litoral i on trobem registres de més de 20 °C, prompte comencen les nits tropicals. Destaquem els més de 21,0 °C de mínima a Altea, la Vila Joiosa, Xàbia i El Campello, o els més de 20 °C de mínima a Moraira, La Vilavella, Callosa d’en Sarrià, Sagunt, Orxeta, Oliva, Santa Magdalena de Polpís o Ondara.

HUI I DEMÀ DE NOU CALOR☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Hui i demà de nou apretara la calor i encara que hui no esperem que es superen els 30 °C, demà sí que esperem que ho facen a les comarques més centrals de la província de València i inclús per l’interior de la província d’Alacant. Al litoral de la província de Castelló, les brises poden fer que inclús les màximes es queden molt frenades i es puguen quedar al voltant dels 20 °C, deixant un dia prou agradable. Demà ho vorem.

DIMARTS I DIMECRES BAIXEN LES TEMPERATURES

A partir de dimarts i amb el gir de vent a mestral, baixaran de manera notable les temperatures deixant uns valors més acordes per a l’època. El vent de mestral bufarà amb força dimarts al nord de la província de Castelló i sud de Tarragona on possiblement superaran els 100 km/h. També hi haurà una mica d’inestabilitat que deixarà algunes nevades dèbils pels Pirineus Catalans.

ORATGE FALLES ⛅️☁️☀️🌦

Estabilitat atmosfèrica al nostre territori per a la setmana de falles, però que es podrà embrutar un poc entre dissabte i diumenge pròxim amb el pas d’una vaguada, que podrà deixar alguns ruixats que en principi no serien massa destacables i passarien molt ràpidament. Aquesta previsió l’anirem actualitzant les pròximes jornades, però els Fallers podeu estar tranquils perquè cada dia que passa es veu més clar que enguany les falles no perillen. FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 21 | març | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando