Per Nando

11/03/2023

Atenci贸!!!! Molta calor i variabilitat per a Falles馃サ馃サ馃サ馃サ馃對鉀堬笍馃對鉀堬笍馃對鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 11 de mar莽, a sols 2 dies d’entrar en una setmana on milers de Valencians celebren la seua festa de les Falles i la Magdalena i que ara despr茅s intentarem explicar que pot passar, sobretot les principals dates que s贸n les que m茅s preocupen. De moment mirem al sat猫l路lit i tenim alguna nuvolositat poc important al nostre territori que no impedir脿 que tinga’m un dia on el sol ser脿 el protagonista i la calor tamb茅.

MOLTA CALOR ELS PR脪XIMS DIES

Cap de setmana i inicis de la pr貌xima on la calor ser脿 l’aut猫ntica protagonista a causa d’uns massa d’aire c脿lida que junt amb el vent de ponent far脿 que es disparen els term貌metres per damunt dels 30 掳C en alguns indrets del nostre territori. Hui ja esperem registres per damunt dels 30 掳C al litoral sud de la prov铆ncia de Castell贸 i sud d’Alacant, dem脿 baixaran un poquet i dilluns tornaran a pujar per damunt dels 30鈥癈 a les comarques centrals. 脡s a dir molta calor馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟

DIMARTS COMEN脟ARAN A NORMALITZAR-SE LES TEMPERATURES

A partir de dimarts es renova la massa d’aire per una m茅s freda que far脿 que les temperatures es vagen normalitzant a tot el territori, el vent de mestral guanyar脿 for莽a i podr脿 bufar molt fort sobretot a la prov铆ncia de Castell贸 i sud de Tarragona on les r脿fegues superaran els 100 km/h. Aquest vent comen莽ar脿 amainar el dimecres i pr脿cticament fins divendres predominara el sol amb alguns intervals de n煤vols.

DIES PRINCIPALS DE FALLES M脡S VARIABLES.

A partir de dissabte dia 18 i diumenge dia 19 i dies principals de les Falles i la Magdalena ens podr脿 creuar una聽vaguada聽que podria deixar l’oratge m茅s rebolicat. No聽es聽veu una situaci贸 d’extrema inestabilitat que puga apagar la festa eixos dies i per tant聽tranquil路litat聽a tot el m贸n Faller. Tan sols es veu un oratge m茅s variable que encara聽tenim que聽confirmar i que podr脿 portar alguns ruixats durant el proper cap de setmana. Com he dit聽tranquil路litat聽perqu猫 茅s una tend猫ncia que caldr脿 confirmar els propers dies i聽des de聽Meteopoble聽anirem informant puntualment. Bon cap de setmana.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando