Per Nando

10/03/2023

Quin vent, quina calor s’espera i tendències falles 🌬🌬🌬🥵🥵🥵❄️🌧🌊🌦☔️⛈️☁️⛅️🌤

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem divendres 10 de març del 2023 i ho fem com tots els dies observant el satèl·lit i on podem observar alguns intervals nuvolosos que hui ni tampoc durant el cap de setmana esperem que deixen cap precipitació, així que si teniu plans esteu d’enhorabona.

ALGUNES PRECIPITACIONS AHIR

Font Avamet

En general 4 gotes van caure ahir, però durant bona part de la jornada el cel va estar ben tapat a molts indrets del territori Valencià I Catalunya i on deixaven registres de precipitació molt poc importants. Destaquem els 4 mm de Rossell o els 3,6 mm de Sant Jordi, 3 mm a Canet lo Roig, Villena, Xodos o Vinaròs o els vora 2 mm de la Pobla de Benifassà, Càlig, Xert, Traiguera o Benicarló.

MOLT DE VENT ESTA NIT🌬🌬🌬🌬🌬

AVISOS

REGISTRES DE VENT

Font Avamet

Molt de vent les passades hores on hem superat de bon tros els 100 km/h en alguns observatoris del territori Valencià. Destaquem els 116 km/h de Xixona, 111 km/h Alcoi, 106 km/h a Aiora, 98 km/h a Xodos, 97 km/h a Bunyol o els 92 km/h del Toro. Però tenim molts més municipis on les ràfegues de vent han superat els 70-80 km/h com podeu veure a la taula elaborada per Avamet. Continuem en avís groc i continuarà bufant amb força a bona part de Catalunya, sobretot Tarragona I per l’interior del territori Valencià. Aquest vent no començarà a encalmar fins el pròxim diumenge.

CAP DE SETMANA I INICIS DE LA PRÒXIMA DE MOLTA CALOR🥵🥵🥵🥵🥵

Cap de setmana de molta calor el que esperem i que demà probablement superarem els 30 °C a punts del sud de la província d’Alacant i zones més litorals del sud de la província de Castelló, encara que tindrem molts observatoris del territori Valencià que ens quedarem molt a prop. Sembla que la calor continuarà durant els inicis de la pròxima setmana i inclús dilluns podrà apretar més amb màximes pràcticament d’estiu.

VA CONFIRMANT-SE EL BON ORATGE PER A FALLES

Va confirmant-se l’oratge per a falles i com fa dies anem dient sembla que serà prou estable, però sense descartar algun front de ponent de cara últims de la pròxima setmana que tan sols deixaria 4 gotes. Les temperatures a partir de dimarts aniran en descens que sobretot es notarà més durant finals de la pròxima setmana on els valors màxims ja es quedaran més acordes per a l’època amb màximes entre els 15-20 °C.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando