Per Nando

9/03/2023

Avís  per vent !!! Falles mogudes?❄️🌧🌊⛅️🌤🌦☔️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dia 9 de març del 2023 i ja he sent dir pel carrer que quina calor comença a fer i així és, ahir les màximes van ser prou elevades com vorem a continuació. Però ara comencem la previsió de hui mirant el satèl·lit I la nuvolositat és abundant fruit d’un front de ponent que ens està creuant ara mateix i que podrà deixar durant el matí alguna gota poc important sobretot quan més al nord. De cara la vesprada el sol començarà a guanyar protagonisme.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!!

Font Avamet

Com he dit abans, comencem a tindre valors més que primaverals al nostre territori i que ens fan traure la mànega curta a les hores centrals del dia. Com veieu a la taula ahir vàrem aplegar fins als quasi 29 °C de màxima a Oriola, més de 27 °C de màxima a Alzira, Crevillent, Cotes, Pego, Oliva, Palma de Gandia, La Font d’en Carròs, Sumacàrcer, Vilallonga, Pedreguer, Xixona o Castelló poble.

ATENCIÓ AL VENT 🌬🌬🌬🌬

RÀFEGUES VENT ÚLTIMES HORES

Font Avamet

La passada nit el vent de ponent ja ha bufat amb força en alguns observatoris del nostre territori i així ho arreplega aquesta taula com els 74 km/h de Xixona, 69 km/h a Vilallonga, 66 km/h del Toro o Bunyol, 63 km/h a Cullera o els 61 km/h d’Aiora.

AVISOS I PREVISIÓ VENT PRÒXIMES HORES

 I és que de cara la vesprada aquest vent i just quan acabe de passar el front es reforçarà més sobretot a l’interior de la província de València on tenim activat l’avís groc per ràfegues que podran superar els 80 km/h. Demà aquest vent es concentrarà a la província d’Alacant i per l’interior de Tarragona on esperem de nou ràfegues fortes que podran superar els 70/80 km/h. Precaució!!!!

CAP DE SETMANA ESTABLE I AMB CALOR.

SITUACIÓ SINÒPTICA

TEMPERATURA A 850HPA.

Estabilitat absoluta durant el cap de setmana amb un Anticicló que ens afectarà de manera decidida tant el dissabte i diumenge com els inicis de la pròxima setmana que entrarem en plena setmana fallera i de la Magdalena. Si mirem el mapa de temperatures a 850 hpa podem observar que a diferència de les setmanes passades ara tenim una massa d’aire prou més càlida i que farà que aquest cap de setmana superem els 30 °C de màxima en algunes poblacions del nostre territori, sobretot comarques centrals. Així que cap de setmana de sol i mànega curta.

SETMANA VINENT, FALLES I MAGDALENA, QUE FARÀ?

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA

MAPA ALTURA A 850HPA

Mentres els principals dies festius de Falles de l’any passat patíem per la Borrasca Cèlia si no recorde mal, aquestes Falles i Magdalena sembla que de moment els models ens volen deixar tranquils, segons l’última eixida del model Americà, la pròxima setmana continuarem patint calor, això sí amb una davallada dels termòmetres entre dimarts i dimecres, però que dijous tornarien a remuntar per a tornar a baixar els termòmetres de manera decidida per als principals dies de Falles I Magdalena (pròxim cap de setmana) No es veu cap símptoma als models en estos moments, que aquest any les Falles puguen perillar per la pluja, així que tots tranquils, perquè així ho veuen els models la pròxima setmana i així ho contem a Meteopoble. Anirem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando