Per Nando

7/03/2023

Ponent, Calor i falles que?❄️🌧☔️🌤⛈️🌬🌊🌞

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia de març i que encara que estem a l’hivern climatològic, els pròxims dies pràcticament direm que estem a la primavera avançada o inclús dins l’estiu, perquè les temperatures com ja vàrem dir ahir aniran remuntant dia darrere dia. Ens fixem al satèl·lit i radar i tenim intervals nuvolosos al nostre territori i inclús alguna precipitació dèbil i sense importància es deixa escapar sobretot quan més a l’interior i fruit d’eixos fronts de ponent que circulen per la península Ibèrica.

ACUMULATS POC IMPORTANT PRECIPITACIÓ 🌦🌦🌦🌦

Font Avamet

Poca cosa quant a precipitacions i poca cosa cal esperar també els pròxims dies, la configuració que tenim en aquests moments ens deixa una situació ben seca a la Façana Mediterrània. Les últimes hores s’han registrat precipitacions molt dèbils que deixen 2 mm Aiora i Enguera i a la resta no ha plogut o inclús no ha sumat.

TEMPERATURES MÍNIMES FINS LES 5 DEL MATÍ

Ací teniu les temperatures mínimes fins a les 5 de la matinada i extretes de les estacions d’Avamet. Destaquem que hui encara ha gelat en punts de l’interior nord del territori i destaquem els -3,7 °C d’Ares del Maestrat, -1,3 °C de Xodos o no arriba a 1 grau negatiu a les poblacions de Vilafranca o Morella. A la resta de l’interior nord continua fent fred amb mínimes discretes, però a la resta del territori i llevat de zones de més a l’interior les mínimes ja oscil·len entre els 12/14 °C, mínimes prou càlides a estes hores.

EL VENT DE PONENT BUFARÀ FORT🌬🌬🌬

Font Avamet

El vent de ponent també guanyarà força a partir d’esta vesprada amb ràfegues que podran superar els 70/80 km per l’interior de la província de València sobretot i que atenció perquè inclús el dijous eixes ràfegues de vent podran superar els 100 km/h. Ara mateixa tenim alguna ràfega de vent important registrada al nostre territori com els 61 km/h d’Alcoi, 42 km/h a Benicàssim o els 39 km/h a Aín, Simat o Cullera.

BON ORATGE I TEMPERATURES QUE PUJARAN MOLT🥵🥵🔥🔥🌬🌬🌬🌬

La tònica general d’aquesta setmana serà pas de núvols i que a penes deixaran alguna gota, vent de ponent fort i temperatures que aniran pujant dia darrere dia. Atenció al cap de setmana perquè tindrem al damunt una massa d’aire prou càlida que farà pujar els termòmetres per damunt dels 30°C en alguns indrets, per tant cap a finals de setmana patirem calor.

LA SETMANA FALLERA QUE?

La setmana fallera i de la Magdalena i segons veiem hui als models meteorològics es preveu prou tranquil·la, predominant l’anticicló a tota la península Ibèrica i amb continuació de les temperatures altes, però sembla que amb tendència afluixar un poc de cara dimarts/dimecres de la pròxima setmana amb temperatures que baixarien a valors més normals. Per tant els models continuen dient hui que tindrem unes falles prou tranquil·les, però està previsió teniu que agafar-la amb pinces perquè a prop de la primavera els models també s’alteren. 😅😅😅

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando