Per Nando

6/03/2023

ATENCIÓ!!! La calor començarà prompte 🥵🥵🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comença a abandonar el front que ens ha afectat esta nit i que ha deixat algunes precipitacions com vorem a continuació, però com veieu ara es troba damunt les Illes Balears i estem a l’espera d’altre front que  guaita per la zona de Portugal i que a nosaltres demà ens afectarà amb molta nuvolositat sobretot com més a l’interior mentre que a la costa voran més el sol. Aquest front sí que només deixarà quatre gotes mal comptades.

TEMPERATURES MINIMES

Ja es nota l’ambient més càlid i és que les temperatures màximes com les mínimes com vàrem dir dies passats, tenen una tendència a pujar, ara mateixa només gela a punts de més a l’interior del nord de la província de Castelló amb 0 graus que trobem ara mateixa a la zona de Vistabella. A la costa i al centre del territori Valencià les mínimes ja oscil·len entre els 10/12 °C. A partir de hui i amb el ponent en marxa encara pujaran més.

PRECIPITACIONS PASSADA NIT

Font Avamet

Algunes quantitats destacables hem arreplegat amb el passat front que ha estat un poc actiu i ha deixat fins a 6 mm a la Barraca d’Aigües Vives, Alzira o Barx, vora 5 mm a Simat de la Valldigna, Pinet, Favara o Gandia i entre 3-4 mm a Benifairó de la Valldigna, La Vall d’Alcalà, Cocentaina, Castelló de Castells, Xàbia o Castelló de Rugat.

PRECIPITACIONS PRÒXIMS DIES

Continuarem amb fronts de ponent els pròxims dies i que portarà bona cosa de pluges a tota la part més occidental de la península, mentre que a casa nostra, Catalunya i les Illes aquesta configuració ens portarà tan sols les restes dels fronts de ponent que tan sols deixen 4 gotes per ací. Atenció també al vent de ponent que guanyarà força a partir de hui i cap allà el dijous podrà bufar amb ràfegues entre 80/100 km/h.

ATENCIÓ CAP A ÚLTIMS DE SETMANA A LA CALOR

MAPA A UNS 1500 METRES D’ALTURA ARA

MAPA A UNS 1500 METRES D’ALTURA PRÒXIM CAP DE SETMANA EN AVANT.

Les temperatures aniran pujant dia darrere dia durant les pròximes jornades, però fixeu-vos en la massa que tenim a estes hores en altura i la que tindrem el proper cap de setmana on probablement tindrem valors de temperatura màxima superiors als 30 °C a bona part de la Façana Mediterrània. Per tant el cap de setmana pròxim i inicis de la pròxima setmana i coincidint amb la setmana fallera i de la Magdalena podrà ser força calorosa i amb el ponentet com a protagonista.

TENDÈNCIES FALLERES

Sembla que per als dies principals de les Falles i la Magdalena podríem patir una normalització de les temperatures, però sembla que aquest any de moment amb els models actuals la pròxima setmana amb tanta festa al nostre territori no perillara a causa de l’oratge. Però com sempre caldrà seguir-ho dia a dia perquè encara queden molts dies i els models a la primavera varien molt. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando