Per Nando

4/03/2023

De nou gelades!!!🥶🥶🥶

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem en el primer cap de setmana de març, un mes on les festes al nostre territori estan en el punt de mira sempre per l’oratge pel que pot fer i un mes on es caracteritza per la variabilitat, perquè ens trobem en un mes on l’oratge primaveral sol estar present quasi tots els anys i sempre trobem algun dia típic de la caloreta Fallera. Doncs bé ara després ho veiem , de moment mirant el satèl·lit tenim cel ras a estes hores tant al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears i així continuarà tot el cap de setmana.

GELADES IMPORTANTS, FA FRED!!!

Font Avamet

Encara que el fred té les hores comptades perquè a partir de dilluns desapareixeran fins a les gelades, encara hui tenim temperatures negatives molt importants al nostre territori. Destaquem els -9 °C de Bocairent, Vilafranca o Ares del Maestrat, vora -8 °C a Requena, Vistabella del Maestrat, Castielfabib, Morella o Xodos i els -7 °C de Forcall o Xixona entre altres temperatures negatives que trobem a tot l’interior Valencià.

CANVI DE PATRÓ DE TEMPERATURES

AIRE FRED EN ALTURA ESTA SETMANA

Aço es la massa d’aire fred que hem patit aquesta setmana i que comença a abandonar tot el nostre territori, però ara voreu la diferencia de masses que tindrem en altura la pròxima setmana.

AIRE FRED EN ALTURA PRÒXIMA SETMANA

Com veieu la pròxima setmana les masses que tindrem al damunt de la península seran molt més càlides que aquesta setmana i per tant es faran parlar de temperatures que aniran en ascens dia darrere dia i on esperem màximes inclús superiors als 25 °C allà cap a mitjans setmana en avant i que ens podran fer anar en mànega curta a les hores centrals del dia.

SETMANA DE FRONTS🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Setmana on les Borrasques Atlàntiques s’encarregaran de deixar pluges importants al nord-oest peninsular mentre que a casa nostra eixos fronts aponentats ens arribaran molt desgastats. En tindrem un que ens creuarà el dilluns i que deixarà alguna precipitació molt poc important per l’interior, el vent de ponent començarà a deixar-se notar al nostre territori amb ràfegues entre 30/50 km/h I que allà el dijous inclús podrà guanyar més força i com he dit abans les temperatures aniran pujant dia darrere dia tant les mínimes com les màximes.

TENDÈNCIES MAGDALENA I FALLES

Des de Meteopoble anem a fer un seguiment exhaustiu dia darrere dia per a la Magdalena i Falles que són dates molt especials per als Valencians. Ara sols vos puc avançar que tant els inicis de la Magdalena com els inicis de la setmana important Fallera podran vindre caracteritzades per Anticicló i temperatures més que primaverals, però pot ser que les tendències estropegen l’oratge de cara els dies principals de Sant Josep. Sabeu que estem parlant de molt llarg termini i per tant la fiabilitat d’aquestes tendències és molt baixeta i per tant no ho agafeu al peu de ma lletra, però Meteopoble,Nando intentarà fer tots els dies eixes tendències i el que veu de cara eixes dates tan importants per a milers de Valencians.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando