meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

3/03/2023

Encara amb gelades!!!馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara s贸n les 6: 30 del mat铆 quan estic escrivint a莽貌 i per tant 茅s de nit fosc, per貌 mirem el sat猫l路lit nuvolositat abundant per les Illes Balears i tamb茅 intervals nuvolosos per l’interior de la prov铆ncia de Castell贸, mentre que a Catalunya i el sud del territori Valenci脿 trobem el cel prou ras. La tend猫ncia durant el dia 茅s pr脿cticament a no tindre cap n煤vol al nostre territori I Catalunya mentre que a les Illes aniran desapareixent a partir d’aquesta vesprada.

DE NOU GELADES

Font Avamet

Ens alcem de nou amb gelades que sobretot afecten hui les zones interiors de Val猫ncia i Alacant, en tindre hui m茅s nuvolositat a la prov铆ncia de Castell贸 i al bufar el vent de mestral les temperatures no s’han desplomat tant com els dies anteriors. Destaquem els-7 掳C de Requena i Bocairent, -6鈥癈 a Castielfabib, -5鈥癈 a Enguera o Xixona, -4 a Banyeres de Mariola o els -3,8 掳C de Beneixama.

CAP DE SETMANA ESTABLE馃尋馃尋馃尋馃尋馃尋

ANOMALIES TEMPERATURES PROXIMS DIES

Cap de setmana d’estabilitat al nostre territori I poc a poc el fred que ens ha estat acompanyant, les Borrasques Atl脿ntiques s’encarregaran d’agranarlo de la pen铆nsula I anir脿 situant-se cap a llocs de m茅s al nord d’Europa. Per tant ac铆 a casa nostra les gelades aniran a menys dia darrere dia i acabaran desapareixent.

PR脪XIMA SETMANA, FRONT I VENT馃對馃對馃對馃對馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙

Pr貌xima setmana tampoc podrem tindre la roba estesa de manera tranquil路la. Dilluns ens creuar脿 un front de ponent que deixar脿 alguns ruixats pel nostre territori amb m茅s probabilitat per l’interior i dif铆cil que apleguen a la costa. El vent de ponent guanyar脿 for莽a I comen莽ar脿 a bufar amb r脿fegues entre 30/40 km/h. Eixa ser脿 la t貌nica de la setmana amb fronts que aniran desfilant d’oest a est de la pen铆nsula i un vent de ponent que anir脿 guanyant for莽a i podr脿 acabar bufant molt fort cap all脿 dijous o divendres.

I ja vorem que passa a Falles, perqu猫 encara que queda molt, hui no est脿 tan clar. Bon cap de setmana.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimarts 21 | mar莽 | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando