Per Nando

3/03/2023

Encara amb gelades!!!🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara són les 6: 30 del matí quan estic escrivint açò i per tant és de nit fosc, però mirem el satèl·lit nuvolositat abundant per les Illes Balears i també intervals nuvolosos per l’interior de la província de Castelló, mentre que a Catalunya i el sud del territori Valencià trobem el cel prou ras. La tendència durant el dia és pràcticament a no tindre cap núvol al nostre territori I Catalunya mentre que a les Illes aniran desapareixent a partir d’aquesta vesprada.

DE NOU GELADES

Font Avamet

Ens alcem de nou amb gelades que sobretot afecten hui les zones interiors de València i Alacant, en tindre hui més nuvolositat a la província de Castelló i al bufar el vent de mestral les temperatures no s’han desplomat tant com els dies anteriors. Destaquem els-7 °C de Requena i Bocairent, -6 °C a Castielfabib, -5 °C a Enguera o Xixona, -4 a Banyeres de Mariola o els -3,8 °C de Beneixama.

CAP DE SETMANA ESTABLE🌤🌤🌤🌤🌤

ANOMALIES TEMPERATURES PROXIMS DIES

Cap de setmana d’estabilitat al nostre territori I poc a poc el fred que ens ha estat acompanyant, les Borrasques Atlàntiques s’encarregaran d’agranarlo de la península I anirà situant-se cap a llocs de més al nord d’Europa. Per tant ací a casa nostra les gelades aniran a menys dia darrere dia i acabaran desapareixent.

PRÒXIMA SETMANA, FRONT I VENT🌦🌦🌦🌦🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Pròxima setmana tampoc podrem tindre la roba estesa de manera tranquil·la. Dilluns ens creuarà un front de ponent que deixarà alguns ruixats pel nostre territori amb més probabilitat per l’interior i difícil que apleguen a la costa. El vent de ponent guanyarà força I començarà a bufar amb ràfegues entre 30/40 km/h. Eixa serà la tònica de la setmana amb fronts que aniran desfilant d’oest a est de la península i un vent de ponent que anirà guanyant força i podrà acabar bufant molt fort cap allà dijous o divendres.

I ja vorem que passa a Falles, perquè encara que queda molt, hui no està tan clar. Bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando