Per Nando

2/03/2023

Se’n va la inestabilitat 🌧🌧🌧🌨🌨🌨🌨🌨🌨

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! A poc a poc va retirant-se la inestabilitat que començava afectar el nostre territori ahir de vesprada I provocava algunes precipitacions que inclús varen ser de neu per damunt dels 700/800 metres com estava previst. Ara ja afecta de nou punts de les Illes Balears, però també amb tendència anar desapareixent durant la jornada, però ara mateixa tenen precipitacions moderades o localment fortes en l’illa d’Eivissa i Mallorca.

PRECIPITACIONS

Font Avamet

Ací tenim els registres més importants i tots centrats en punts de la Marina que és on la precipitació ha quedat més enganxada. Destaquem els 13 mm de Dénia, 12 mm a Pedreguer, 11 a Xàbia, 9 mm a Pilar de la Foradada o els 6 mm de Torrevella o El Poble Nou de Benitatxell. Com veieu els registres importants  s’han donat a la província d’Alacant.

FA FRED🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Font Avamet

De nou fa fred per a eixir al carrer i trobem ens -9 °C de Calles o Bocairent, -8 °C a Requena o Forcall, -7 °C a Sorita o moltes poblacions de vora -6 °C a Morella, Vistabella del Maestrat, Castielfabib, La Pobla de Benifassà, Requena, Aiora o Castellfort.

QUAN SE’N VA L’AIRE FRED?

Com veieu al mapa encara tenim aire fred al damunt i per tant encara continuarem amb gelades fortes per l’interior de cara la nit al nostre territori, però la tendència és abandonar la península eixe aire fred de cara el cap de setmana. L’estabilitat s’imposà a partir de hui I per tant no esperem pluges al nostre territori durant els pròxims dies.

CANVIS LA PRÒXIMA SETMANA 🌬🌬🌬🌦🌦

La pròxima setmana tindrem canvis amb l’entrada del ponent a causa de les Borrasques Atlàntiques que de nou deixaran molta pluja cap a l’oest peninsular i que ací ens portarà el maleït vent de ponent i fronts molt desgastats i que a partir de dilluns ja podrien deixar les primeres precipitacions poc importants per l’interior del territori Valencià.

Odie el ponent!!!🤬🤬🤬🤬🤬

Imatge d’Alex en el Xorret de Catí a Castalla ( Alacant)

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando