Per Nando

1/03/2023

Quin fred fa!!!🥶🥶🥶🥶

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Juliette s’allunya del nostre territori I ara mateix és troba sobre l’illa de Cerdanya, i per tant la situació a les Illes Balears ha millorat molt les últimes hores. Una borrasca que sobre no ser molt profunda ha deixat un temporal històric a les Illes Balears.

ABRIGEU-SE QUE FA FRED🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Fa molt de fred si eixiu ara al carrer i de nou trobem gelades molt fortes per l’interior i sobretot en zones més acostumades com podeu veure a la taula elaborada per Avamet. Fins a -11 °C quan són les 6 de la matinada a Vistabella del Maestrat, -10 °C a Calles, vora -9 °C a Bocairent i Requena, -7,8 °C a Castielfabib i -6,9 °C a Xicona entre molts altres.

ATENTS HUI ALS RUIXATS🌧🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️🌨

Matí tranquil el que tindrem hui, però de vesprada ens creuarà una línia d’inestabilitat que farà créixer els núvols cap a la meitat sud del territori Valencià i deixarà precipitacions inclús alguna tronada, estes precipitacions afectaran preferentment la província d’Alacant, però també podran afectar punts del litoral de la Safor. Atenció que a causa de l’aire fred, estes precipitacions podran deixar granís de xicotet tamany i la neu podrà aparèixer en cotes mitges de 700/800 metres.

PRÒXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA (TENDÈNCIES)

ARA

La situació meteorològica continuarà freda durant tot el que queda de setmana, amb gelades per l’interior intenses de cara la nit I és que encara tindrem eixe aire fred al damunt fins al pròxim cap de setmana, que a poc a poc anirà retirant-se. No esperem precipitacions llevat de hui i demà mati. Com veieu al mapa, les últimes setmanes hem tingut una configuració d’anticicló Britànic que ens espentava aire fred cap a les nostres latituds, doncs ara ve canvi de patró com voreu a continuació.

PRÒXIMA SETMANA

Com veieu al mapa la pròxima setmana canviem totalment de patró, es retira l’anticicló Britànic, i comencem de nou amb el corredor de borrasques Atlàntiques, amb masses d’aire més càlides que les passades setmanes i el vent de ponent que predominara a tota la península Ibèrica. Això es traduirà en vent i fronts desgastats que podran deixar algun plugim. Caldrà fixar-se bé, perquè estes situacions solen durar prou i per tant tenim prop la setmana Fallera.

Anirem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando