Per Nando

28/02/2023

JULIETTE!!! Temporal històric ❄️❄️❄️❄️🌊🌊🌊🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! La Borrasca Juliette farà història a les Illes Balears i concretament a l’illa de Mallorca, per eixes nevades abundants a tan sols 100 metres d’altitud, les fortes precipitacions, la mala mar i el fort vent de tramuntana que bufa en aquella zona, encara que sembla que les últimes hores ha pujat un poc la cota de neu.

RADAR ACTUAL I PRECIPITACIONS PRÒXIMES HORES

Si mirem el radar una línia d’inestabilitat ha entrat per Tarragona deixant alguns ruixats i nevades dèbils per damunt dels 300 metres durant esta matinada i ara es desplaça cap al sud del territori Valencià, molt arrimada al litoral on pot deixar algun ruixat o floc de neu molt poc important com passava ahir de vesprada a diferents poblacions del territori i que es deixaven vore volvetes de neu a cotes molt baixes. El meollo si veieu el radar el tenim a les Illes Balears on continua nevant i plovent i encara els queden unes hores. Com veieu i el model Arome així ens ho confirma. Demà sembla que el temporal començarà a pedre força a les Illes Balears i podran començar a veure realment els efectes negatius sobre les Illes.

ABRIGEU-SE QUE FA MOLT DE FRED❄️❄️❄️❄️

Si eixiu al carrer abrigue-se molt perquè fa molt de fred I la sensació tèrmica a causa del vent encara és major, fins a -15 °C de sensació tèrmica per l’interior de Castelló i fins a -10° C per l’interior de la província de València. El fred continua i continuarà les pròximes jornades amb tendència amainar de cara el cap de setmana.

AVISOS ACTIVATS

Avisos actius encara tota la façana Mediterrània i de nou eixe avís roig activat a l’illa de Mallorca per mala mar, forts vents i nevades a cotes entre 100/400 metres. Ací a casa nostra els avisos estan per baixes temperatures. Atenció demà vesprada/nit perquè un xicotet embossament d’aire fred podria portar una línia d’inestabilitat i deixar algunes nevades dèbils en comarques del nord d’Alacant a cotes molt baixes. Tindrem sorpreses? Ho vorem.

TENDÈNCIES

Aprofiteu estos dies, perquè sembla i segons veuen les últimes tendències que la pròxima setmana arriba el ponent, tendències de ponent que de nou podrien portar pluges l’Atlàntic peninsular i ací vent fort i pas de núvols molt desgastats.

Ho seguirem.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando