Per Nando

27/02/2023

Juliette fa nevar pràcticament a cota 0 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Esta nit han vist caure cops inclús a la ciutat de Barcelona i ara ho fa en punts de la província de Tarragona i és que pràcticament la pluja que cau a estes hores es en forma de neu i on està la major inestabilitat és a les Balears que de segur que allà a la serra de Tramuntana està caient de valent.

Avisos per vent, neu, baixes temperatures. Juliette deixa un ambient gèlid i així ens acompanyarà fins dimecres. Atenció a les Balears perquè l’illa de Mallorca es troba en avís roig per neu, on les acumulacions per damunt dels 400 metres podran superar el mig metre.

Per tant hui i demà probabilitat de ruixats dèbils a la costa Catalana que sembla que hui serà Barcelona i Tarragona i demà podria tocar el nord de Girona. Cota de neu hui estarà entre 0-100 metres i demà podrà pujar a 200-300 metres. Atenció també a les Balears on allà sí que nevarà de valent i hui la cota podrà baixar al 100 metres o menys per a demà també pujar als 300/400 metres. No descartem que puga caure durant el dia de hui alguna precipitació de neu al litoral de l’extrem nord de la província de Castelló i alguna volva pel litoral de la Marina.

MOLT DE FRED ELS PRÒXIMS DIES

Molt de fred els pròxims dies I on sembla que l’entrada freda podrà començar a perdre força a partir de dimecres, però també sembla que març entrarà també fred a la península. Atenció a les gelades a tota la península perquè també seran notícia els pròxims dies.

Ara cal seguir les nevades que s’estan produint a Tarragona i també a les Illes Balears pràcticament a cota 0 i espere els vostres vídeos i imatges a les diferents vies de contacte que te Meteopoble. Gràcies i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando