Per Nando

26/02/2023

ATENCIÓ!!! Sopreses per neu demà prop del mar i avís taronja❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Primers avisos activats per a demà per neu i vent a les Illes Balears, Catalunya I el extrem nord de la província de Castelló podrà nevar demà inclús al nivell del mar. A més farà molt de fred amb isotermoes a uns 1500 metres d’altura de fins a -8/10 °C. Atenció a eixe avís roig a l’illa de Mallorca amb acumulacions que podran inclús apropar-se al mig metre.

I és que durant esta matinada i demà mati les nevades podran ser abundants a les Illes Balears on podrà inclús nevar a l’illa d’Eivissa. Atenció també a Catalunya a provincies com Girona, Barcelona i Tarragona on podrà nevar inclús a la línia de la costa i no descartem alguna emblanquinada a la mateixa ciutat de Barcelona. Al nostre territori la neu també obra aparèixer a l’extrem nord de la província de Castelló I no descartem puntualment que en algun punt del litoral de la Marina com ma població de Xàbia puga vore demà caure algunes volves.

Com veieu demà serà dia de sorpreses i espere que envieu videos d’ aquestes imatges de la Borrasca Juliette que acaba de ser nomenada per Aemet a causa del intens fred que portarà i també les nevades que poden ser importants en alguns sectors de les Balears I Catalunya.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando