Per Nando

25/02/2023

ACTUALITZACIÓ!!! És confirmem les nevades en punts molt propers al litoral. Sorpreses ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Oratge fred durant el cap de setmana amb intervals nuvolosos, però prou tranquil. Demà començarà a nevar pels Pirineus de manera abundant, però serà entre dilluns/dimarts quan podran vindre les sorpreses amb les cotes de neu molt baixetes.

La segona glopada d’aire fred que se’ns tirarà al damunt a partir de dilluns deixarà possiblement les temperatures més fredes de l’hivern. Això junt amb ça formació d’una borrasca propera a les Balears farà que tinga’m algunes precipitacions entre dilluns i dimarts a cotes molt baixes o inclús al nivell del mar.

ON NEVARÀ?

La part més oriental de la província de Girona, Barcelona inclús Tarragona i litoral de l’extrem nord de Castelló, així com la serra de tramuntana a l’illa de Mallorca podran rebre una enfarinada i deixar sorpreses a tan sols 100 metres sobre el nivell del mar i sense descartar que inclús puga nevar a la mateixa costa. A les Balears la cota de neu estarà un poc més alta i la trobarem prop dels 400 metres. No seran nevades abundants les que caiguen a prop del litoral, però sí que podran emblanquinar llocs inusuals de la Façana Mediterrània. Al territori Valencià sembla que esta situació ens pasa de llarg i llevat de punts del extrem nord de Castelló la resta ens quedarem en les ganes, això sí farà molt de fred.

Sembla que a partir de dimecres la borrasca s’anirà allunyant i a poc a poc les temperatures aniran pujant amb l’abandonament de la massa freda que deixarà eixes nevades a Catalunya especialment. Per tant Catalans vull els vostres vídeo interessants de les nevades a la vostra població al canal de Telegram, al WhatsApp o al meu correu electrònic que estan ficats a les xarxes socials. Tornem a fer previsió actualitzada demà de matí o vesprada. Seguimeeeeeeent ❄️❄️❄️❄️❄️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando