Per Nando

24/02/2023

ÚLTIMA HORA!!! Entrada molt freda, borrasca Mediterrània i neu a cotes molt baixes ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aspecte del cel nuvolós on ja hem notat eixa baixada de les temperatures a tot el nostre territori, però anem a estar molt pendents de l’oratge la pròxima setmana perquè inclús podrem veure nevar a prop del nivell del mar en alguns llocs de l’est peninsular.

CAP DE SETMANA FRED I VARIABLE

Cap de setmana amb nuvolositat que en alguns moments podrà ser abundant i ambient fred al nostre territori I Catalunya on no esperem precipitacions o de produir-se seran coses molt anecdòtiques. A les Balears demà dissabte sí que esperem un oratge més inestable amb ruixats que podran ser inclús d’intensitat forta, de cara a diumenge sembla que eixes precipitacions anirien remitint.

MOLTA ATENCIÓ A PARTIR DE DILLUNS❄️❄️❄️❄️❄️❄️👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

Atenció a dilluns perquè ens entra de nou una massa d’aire molt freda que farà baixar encara més els termòmetres pràcticament a tota la península. Atenció a partir de dilluns de matinada perquè es podran produir nevades a cotes molt baixes i inclús a prop del mar a províncies de Girona, Barcelona inclús Tarragona i sense descartar algun punt del nord de la província de Castelló.

FORMACIÓ DE BORRASCA MEDITERRÀNIA AMB NEVADES A COTES MOLT BAIXES

MAPA SINÒPTIC

AIRE FRED A UNS 1500 METRES D’ALTURA

A partir de dilluns/dimarts també tindrem la formació d’una borrasca Mediterrània que a estes hores els models la situen per la zona de les Balears i per tant les zones més afavorides per les nevades a cotes molt baixes i les precipitacions serien el nord-est de Catalunya, Pirineus Catalans i les Illes Balears. Caldrà seguir el posicionament final de la Borrasca perquè en un xicotet moviment al sud de les Balears podria portar les nevades i les pluges també al territori Valencià i on la neu podria fer acte de presència a cotes molt baixes.

Ara mateixa a Catalunya ho tenen molt bé per a veure nevar a prop de la mar la pròxima setmana, nosaltres ens quedem a  fer seguiment perquè els models encara poden variar la posició de les baixes pressions i per tant anar veient si també acaba nevant en algun punt del nostre territori. Tenim mala sort, ho sé!!! Però l’esperança mai s’ha de perdre. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando