Per Nando

23/02/2023

ATENCIÓ!!! Entrada molt freda la pròxima setmana, nevades prop del litoral? On?👀👀❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aspecte del cel per la província de Castelló i Catalunya amb alguns ruixats per la província Lleidatana i és que a partir de hui comença un canvi d’oratge que farà baixar les temperatures i a més podrà portar una mica d’inestabilitat.

HUI RUIXATS I BAIXADA DE TERMÒMETRES

Hui ens creuarà una línia d’inestabilitat més activa que la d’ahir i esta vesprada deixarà ruixats o inclús alguna tempesta a la província de València i Castelló, serà més cara la nit quan estes pluges seran més intenses a la zona de Catalunya on en els Pirineus les nevades podran ser importants.

DEMÀ I CAP DE SETMANA

Durant el cap de setmana tindrem un oratge variable amb molta nuvolositat, ambient fred, però sense pluges al nostre territori, es podran donar precipitacions que inclús podran ser moderades a les Illes Balears I el litoral Gironès, així com algunes nevades als Pirineus Catalans.

ATENCIÓ ENTRADA FREDA MOLT IMPORTANT ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DILLUNS

TEMPERATURES A UNS 1500 METRES D’ALTURA

ANOMALIES A UNS 5500 METRES D’ALTURA

Atenció a partir del pròxim dilluns perquè la descàrrega freda que patirem serà molt més important que la que patirem a partir de hui. Descàrrega freda d’orige continental que portarà temperatures molt baixetes a tota la península Ibèrica i que ens acompanyarà durant tota la setmana. Atents també perquè a partir de dilluns podrà deixar nevades a cotes molt baixes del litoral de Girona o inclús de Barcelona, cotes que podrien oscil·lar entre els 200 metres o més baixetes, a les Balears també es podria donar eixa opció. En principi al territori Valencià entrarà seca, però caldrà seguir els models de cara a dimarts/dimecres perquè podrien formar-se baixes secundàries aportant humitat i sense descartar vore la neu a cotes baixes també al nostre territori.

Situació de la pròxima setmana que caldrà seguir minut a minut per veure si acaba apareixent eixe mantell blanc a llocs poc inusuals de la Façana Mediterrània. Sabeu que la meteorologia és molt complicada i per tant de moment no es feu il·lusions i dia a dia anirem veient si finalment qualla alguna cosa important per vore nevar a cotes molt baixes.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando