Per Nando

22/02/2023

ATENCIÓ!!! Hui de nou alguna tempesta, plourà el cap de setmana?🌦🌦🌦❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Teníem previst que ahir tinguérem precipitacions per l’interior del territori Valencià, però no teníem previst que inclús anaren acompanyats de tempesta. De moment hui ens alcem amb aspecte ras del cel a la província de València i Alacant, mentre que Castelló i Catalunya tenen alguns núvols a estes hores que deixen alguna pluja dispersa en zones de la província de Lleida.

PRECIPITACIONS AHIR🌦🌦🌦🌦🌦

Font Avamet.

Molt de soroll, però poques anous és el que podríem definir ahir en les precipitacions acumulades. Destaquem els 7 mm d’Enguera, 5 mm a Quesa, Guadassuar i Agres i vora 4 mm a Banyeres de Mariola, Algemesí, Ontinyent o Aiora i en alguns llocs varen vindre acompanyats per algun llamp.

HUI I DEMÀ MÉS RUIXATS I SENSE DESCARTAR ALGUNA TEMPESTA🌦🌦🌦🌦

Hui de nou tindrem el risc de ruixats de cara la vesprada i que seran més probables a l’interior nord del territori i amb possibilitat que puguen vindre acompanyats per alguna tempesta novament, no descartem que es puguen produir també en zones del sud de València I nord d’Alacant. Demà repetició de la jugada, però demà la probabilitat de ruixats a causa d’una línia d’inestabilitat serà més alta i per tant podrà ploure sobretot de cara a migdia/vesprada. Seran ruixats irregulars, però que inclús podran ser d’intensitat moderada-forta i podran afectar qualsevol punt del territori Valencià.

CAP DE SETMANA VARIABLE❄️❄️🌦🌦🌦

Finalment el cap de setmana serà menys inestable de l’esperat en un principi i la raó serà la formació de la Borrasca que no es situarà en un lloc idoni per a vore ploure i nevar amb gana com els models meteorològics veien ahir. Com veieu a partir de demà és despenja un embossament d’aire fred que vindrà a situar-se al sud-oest peninsular, un embossament que tindrà un nucli fred de fins a -30 °C. També tindrem un Anticicló Britànic ben posicionat, però com veieu la mala sort ens acompanya per als que ens agrada la inestabilitat i no tinguem cap formació d’una borrasca que alimente eixa inestabilitat I ens porte pluges i nevades quantioses els pròxims dies, ahir els models veien una situació prou inestable que hui han fulminat.

MAPA SIMBOLS CAP DE SETMANA

Com sé que molts teniu actes a l’aire lliure i vull que sapiau que amb aquest mapa m’arrisque un muntó i per tant si teniu un acte i després vos pega una arruixada no en pegeu ninguna bascollada😂😂😂. Bé doncs el cap de setmana esperem oratge variable, fred i amb risc d’algunes nevades no massa importants per l’interior de Castelló en punts alts. A la resta del territori Valencià no descartem que puga caure algun ruixat dispers durant el cap de setmana a causa de l’aire fred en altura que tindrem. El mateix passarà a Catalunya on podran tindre algunes nevades pels Pirineus i la resta ruixats dispersos i inconnexos. La situació més inestable potser estiga a les Balears on podrà estar més núvol i amb algunes pluges moderades.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

La pròxima setmana tindrem també un oratge variable, però jo ahir veia una situació més propicia per a veure pluges i nevades generals a la Façana Mediterrània a cotes relativament baixes. La configuració que tenim per a la pròxima setmana és idònia per a tindre inestabilitat amb un Anticicló britànic que ens podrà enviar llevant i junt amb borrasques que podran circular pel sud peninsular aportant pluges a casa nostra. Però veient el desinflament del cap de setmana ja no en refie que puga passar el mateix de cara la setmana que ve.

Però per això estem a Meteopoble, per a contar les coses com es veuen el dia de hui i no podem llevar els ulls dels models perquè van variant molt eixida a eixida i per tant anirem informant de totes les novetats i que ja avancem que venen dies freds i molt variables, paraigües en mà per si de cas☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️ I ja vorem que ens diuen de nou demà les eixides modelistiques.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando