Per Nando

21/02/2023

脷LTIMA HORA!!!Atenci贸 als models. Molta pluja, molta neu i molt de fred 馃導馃導馃導鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mentres estem pendents dels models per a finals de setmana mirem el sat猫l路lit i ja veiem hui una franja nuvolosa per la part de Castella la Manxa, que 茅s la que ens afectar脿 les pr貌ximes hores i podr脿 deixar algun ruixat dispers i a茂llat per l’interior del nostre territori.

DEM脌 I DIJOUS TAMBE DIES VARIABLES

Entre dem脿 i dijous tindrem l’oratge cada vegada m茅s variable i amb pas de n煤vols que no descartem que acaben deixant alguna gota que pel moment seran coses molt poc significants, les temperatures es mantindran c脿lides a l’espera del gran canvi que patirem a partir de divendres i sobretot el cap de setmana.

ATENCI脫 A PARTIR DE DIVENDRES I DISSABTE

A partir de divendres es despenja un embossament d’aire fred amb un nucli fred de fins a -30鈥癈 a uns 5500 metres d’altura i que se situar脿 al sud-oest de la pen铆nsula, al mateix moment el pr貌xim dissabte una borrasca vindr脿 a situar-se entre les Balears i Catalunya on tamb茅 canalitzara el vent m茅s humit per aquella zona i on esperem el m脿xim d’inestabilitat.

PLUGES I NEVADES A PARTIR DE DIVENDRES AL NOSTRE TERRITORI, CATALUNYA I LES BALEARS

PRECIPITACIONS

NEVADES

Situaci贸 inestable sobretot de cara 煤ltimes hores de divendres i que comen莽ar脿 a deixar ruixats a la Fa莽ana Mediterr脿nia,聽es聽a dir, al territori Valenci脿, Catalunya I les Illes Balears. Atenci贸 entre dissabte de聽mat铆聽i diumenge perqu猫 eixes precipitacions es concentraran principalment al nord de Val猫ncia, prov铆ncia de Castell贸 i Catalunya on podran ser persistents, localment fortes i de neu a cotes altes entre 1000/ 1200 metres. Comarques聽con聽els Ports, L’Alt Maestrat o L’Alcalat茅n聽podran rebre bons acumulats de neu a les seues poblacions m茅s altes, aix铆 com tota la zona m茅s occidental dels Pirineus Catalans. Les temperatures baixaran de manera dr脿stica entre divendres i dissabte respecte als valors que es donaran els pr貌xims dies.

ATENCI脫 TAMB脡 LA PR脪XIMA SETMANA ((TEND脠NCIES)鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Sembla que diumenge a 煤ltimes hores comen莽ar脿 a remetre la inestabilitat al nostre territori. Per貌 atenci贸 als models de cara la pr貌xima setmana, perqu猫 les tend猫ncies veuen un Anticicl贸 Brit脿nic de fins a 1035 hectopascals que comen莽ar脿 tamb茅 a enviar m茅s aire fred al territori peninsular i tamb茅 canalitzara vent humit cap a la Fa莽ana Mediterr脿nia I el nostre territori. Aix貌 en fa pensar el dia de hui que de nou tornarien les pluges al nostre territori i amb una cota de neu que podria baixar a cotes prou m茅s baixes que el pr貌xim cap de setmana. De moment s贸n tend猫ncies que cal seguir, per貌 la situaci贸 promet.

Com veieu dies de molta feina que venen al davant i amb uns models que tamb茅 ens faran patir donada la variabilitat de les seues eixides. Des de Meteopoble intentarem acostar-se al m脿xim a les certeres previsions meteorol貌giques per als pr貌xims dies aix铆 com les seues tend猫ncies que mostren coses interessants tamb茅 per a la pr貌xima setmana. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando