Per Nando

18/02/2023

ACTUALITZACIÓ!!!! Possible entrada freda pròxima setmana ❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Penúltim dissabte de febrer i cap de setmana on celebrem a molts llocs el típic carnestoltes, a Castelló de Rugat poble on visc jo, era tradició i sembla que eixa tradició continua en agafar un autobús i anar esta nit cap a la població de Pego, una nit on en aquesta població s’ompli d’autèntica festa. Doncs mirant el satèl·lit I les previsions per als pròxims dies aquesta festa es celebrarà amb total normalitat perquè continuem i continuarem els pròxims dies sense canvis al nostre territori. La Dana que ha estat tota la setmana al sud-oest peninsular a penes variarà d’ubicació i sense cap perill per a nosaltres.

LES TENDÈNCIES VEUEN CANVIS CAP A ÚLTIMS PRÒXIMA SETMANA

Tots pendents dels models perquè la pròxima setmana tindrem una entrada freda important a la península Ibèrica i que el nostre territori també es veurà afectat. En l’última actualització del model Europeu inclús veu la formació d’una borrasca que es podria situar al nord de la península I afavorir pluges i nevades per aquella zona de manera abundant mentre que a casa nostra faria fred, però un fred sec i sense a penes precipitacions

El model Americà també veu una entrada de fred important a totes les altures a partir de dijous/ divendres, però també una entrada seca per a les nostres terres i que apenes voríem precipitacions i per tant la neu.

Els acumulats de precipitació del model Europeu estan clars mostrant la seua última actualització i seria tota la zona Pirenaica i Cantàbrica i Galícia les zones més agraciades per eixes pluges i nevades segons les últimes eixides.

Però atents perquè açò encara anirà variant perquè els models encara van molt marejats i també no està gens clara l’evolució d’aquesta entrada freda de cara la recta final de febrer i tot açò encara pot variar a millor o també a pitjor per poder veure la neu de nou cap a les nostres comarques.

Intentaré tornar demà, si no puc tornaré dilluns amb més força. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando