Per Nando

17/02/2023

ATENCIÓ!!!! Tendències interessants que mostren fred/neu o pluges importants.❄️❄️❄️❄️❄️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia i molt bon divendres i a punt d’entrar al cap de setmana i per tant a vore que ens depara la situació meteorològica. De moment mirant el satèl·lit tenim una borrasca al nord-est de les Canàries i que no ens afecta ni ens afectarà a nosaltres els pròxims dies, per tant tranquil·litat durant el cap de setmana amb ambient fred, però màximes que pujaran un poc i gelades per l’interior cara la nit i matinada.

GELADES ARA MATEIX.

Gelades ara mateix quan són vora les 5 de la matinada i que traiem de les diferents estacions d’Avamet. Ara mateixa els valors negatius més destacables són els -6.5 °C del Pla de la Pinella a Ares del Maestrat, -5,9 °C a Hoya del Campillo a la població del Toro, Castielfabib amb -5,4 °C o els -5,2 °C de Vistabella del Maestrat o Calles.

INICIS PRÒXIMA SETMANA

Els inicis de la pròxima setmana continuarà marcat per la Dana que anirà bambant pel sud-oest peninsular i podrà pujar un poc fins a Portugal, però sense afectar el nostre territori, per tant continuarem amb una situació similar a la dels pròxims dies.

ATENCIÓ A PARTIR DE DIJOUS AMB CANVIS IMPORTANTS!!!

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Important canvi de temps que sembla que tindrem a partir del pròxim dijous i entrant de cara el pròxim cap de setmana, segons el model Americà un desplaçament i reforçament de l’anticicló cap a les Illes Britàniques afavoriria l’entrada d’una massa d’aire molt freda des del continent Europeu que ens faria tremolar i podria deixar nevades en cotes baixes. Per contra el model Europeu també veu en l’eixida d’anit una entrada freda, però amb borrasca pel sud peninsular que deixaria molta pluja per la península I el nostre territori però les nevades a cotes mitges-altes.

Si que pareix que va confirmant-se un episodi important a partir del pròxim dijous, però ara caldrà anar veient, que els models meteorològics s’acaben acoplant uns en altres ,per a poder anar definint i poder fer unes previsions més acertades des de Meteopoble, al possible canvi important que patirem la pròxima setmana. Per tant espere que aquest cap de setmana els models ens vagen aclarint alguna cosa més, perquè ací estaré vigilant i informant com sempre. Moltes gràcies, seguiment i fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando