Per Nando

16/02/2023

ATENTS!!!possible entrada molt freda pròxima setmana ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem dia amb cel prou tapat sobretot a la província de Castelló on inclús pot estar caient algun plugim a les zones més costaneres, però coses molt inapreciables. La tendència al llarg del dia és anar obrint-se clarianes i finalment acabarà per quedar-se ras a tot el territori Valencià. Els pròxims dies I el cap de setmana regnara l’estabilitat i per tant no cal patir per cap acte festiu que es puga produir durant els pròxims dies on moltes poblacions celebren els típics carnavals.

INICIS PRÒXIMA SETMANA

Les últimes previsions apuntaven que de cara dilluns-dimarts la inestabilitat podria anar a més a causa que la Dana que s’ha situat els últims dies a l’Atlantic podria acostar-se cap al centre de la península I afavorir més precipitacions a les nostres terres, doncs bé les últimes eixides l’acosten un poc cap a Portugal, però en una ubicació que finalment a nosaltres tampoc ens afectarà al principi de setmana i per tant continuarem gaudint d’oratge estable.

ARA BE, PENDENTS DELS MODELS I SEGUIMENT

MODEL AMERICÀ

MODEL CANADENC

Les tendències dels models veuen que en qüestió d’una setmana la situació meteorològica pot tornar a patir un canvi significatiu a tota la península Ibèrica, inclòs el nostre territori. Tot de la ma de l’Anticiclò Atlàntic que podrà anar guanyant força, inclús situar-se cap a les Illes Britàniques I des de allí enviar una massa d’aire molt freda que ens deixaria de nou tremolant i vorem si amb la neu com autèntica protagonista.

El model Europeu en l’eixida d’anit de moment no ho contempla i per això aquestes noves tendències queden agafades amb pinces i s’hauran d’anar confirmant les pròximes jornades, per tant des de Meteopoble fem seguiment i no cal agafar-se les paraules al peu de la lletra i  pensar-se que nevarà la pròxima setmana, perquè com diem de moment queda massa lluny  i tot açò és una opció que pot desaparéixer dels models. Però mirant les eixides jo de moment confie que la recta final del mes de febrer pot acabar molt freda I amb algun possible episodi de neu a cotes baixes a la península i ja vorem si al nostre territori.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando