Per Nando

15/02/2023

ATENCIÓ!!! Vigilem tendències pròxima setmana. Fred? Neu? ❄️❄️❄️⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem fixant-se en el satèl·lit i ahí veiem on tenim la Dana ubicada ara mateix i la que ens envia nuvolositat abundant aquests últims dies. Com veieu la seua ubicació també comporta que ens arrastre nuvolositat des de el nord d’Àfrica cap al nostre territori aportant una mica de pols en suspensió. Hui també podrem tindre algun plugim sobretot a les zones més litorals de les comarques centrals, però serà molt poca cosa. A partir de demà de vesprada eixirà més el sol a pràcticament tot el territori Valencià, però els intervals nuvolosos encara podran aguantar a zones de la Diània.

SETMANA QUE VE CANVIS

La resta de la setmana predominara l’estabilitat atmosfèrica cap a les nostres terres, però entre dilluns i dimarts i amb l’acostament de la Dana cap al centre de la península creixerà la inestabilitat amb ambient més variable i probabilitat de precipitacions.

Caldrà estar molt atents a vore com van evolucionant els grans centres d’acció la pròxima setmana, perquè de nou els models veuen un reforçament considerable de l’anticicló Britànic i que podria llançar una nova glopada d’aire fred des de el continent Europeu fins a la península ibèrica i per tant podria tornar el fred intens i possibilitat de nevades al territori peninsular. Sabeu que estem parlant de tendències i intente intuir el que pot passar i per tant els models ens aniran desxifrant si realment va afafant cos esta opció o no les pròximes eixides.

Per tant torna el seguiment modelistic a Meteopoble i per tant espere el vostre acompanyament dia darrere dia.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando