Per Nando

14/02/2023

La pròxima setmana serà més inestable 🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aquesta setmana vindrà caracteritzada per l’estabilitat atmosfèrica, encara que tindrem núvols i no descartem que puga caure alguna gota, pràcticament aprofiteu-la per a llavar roba, perquè la pròxima setmana hi haurà més inestabilitat atmosfèrica.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

La Dana que es quedarà durant els pròxims dies al sud-oest peninsular i que a nosaltres no ens afectarà es mourà durant la setmana que ve al centre de la península, això junt un Anticicló que s’ha fet molt amic de les Illes Britàniques enviant vent humit faran que la inestabilitat i els ruixats puguen anar a més de cara la recta final de febrer.

Molt pendents també als models els pròxims dies per vore si consoliden una nova entrada d’aire fred potent que afectaria bona part d’Europa i vorem si també a la península. I és que com vos he dit abans el posicionament de l’anticicló Britànic ens pot continuar donant inestabilitat I fred durant les pròximes setmanes encara que aquesta tinga’m una treva d’inestabilitat meteorològica.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando