Per Nando

13/02/2023

Avancem setmana amb l’ubicació d’una Dana!!!

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Disculpeu les hores, però per alguns motius he necessitat descansar estos dies un poc més del normal, ara bé en la mesura del possible intentaré estar tots els dies a l’hora habitual, però paciència perquè els problemes de salut que porte arrastrant des de fa un temps sembla que van per a llarg.

FINALMENT ON S’UBICARÀ LA DANA?

Doncs finalment la Dana quedarà molt a sud-oest de la península i per tant no esperem que ens afecte durant esta setmana i per tant tindrem dies tranquils i sense a penes moviment meteorològic. Podríem tindre algun plugim a partir de dimecres, però coses molt poc significants.

SEGUIRMEM ATENTS!!!

Seguirem atents als moviments dels centres d’acció per a la pròxima setmana, perquè estem en una configuració que a la mínima podria portar canvis cap a les nostres terres, perquè el moviment d’altes pressions per l’Atlàntic i cap a les Illes Britàniques podran continuar desfilant i amb la possibilitat que les Borrasques es puguen desviar cap a les nostres latituds.

De moment a gaudir d’aquesta setmana prou tranquila i anar observant a vore com es desenvolupa la pròxima setmana. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando