Per Nando

11/02/2023

Vigilant la Dana 👀👀🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel amb núvols i clars a la meitat sud del territori Valencià on inclús deixen algunes precipitacions pel sud de la província d’Alacant. Hui l’estabilitat serà més notòria que el dia d’ahir, però la probabilitat d’alguna gota poc important pel sud de la província de València i la província d’Alacant existeix fruit del vent de llevant que ens aporta humitat a causa del potent Anticiclò centrat cap a les Illes Britàniques. Els inicis de la pròxima setmana continuarem amb la mateixa tònica, vent de llevant i sol i núvols per la meitat sud que podrien deixar alguna gota o ruixat sobretot quant més arrimat cap al litoral.

VIGILEM LA DANA.

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Respecte a la Dana per a la pròxima setmana que veiem ahir i que els models coincidien que anava a donar-nos un nou temporal de pluges de cara mitjans o finals de la pròxima setmana, hui no ho veiem tan clar. El model Americà la desplaça pel sud de la península I sembla que ens podria portar un empitjorament de l’oratge de cara el pròxim cap de setmana ( un món encara ) Mentre el model Europeu la situa massa al sud i per tant sembla que no entraríem dins del seu radi d’acció per vore noves pluges importants cap a les nostres terres. Així que hui la probabilitat de que ens afecte de cara la pròxima setmana es menor.

En resum: Cal vigilar la Dana de la pròxima setmana i anar veient els següents models meteorològics per vore si acaben difuminat l’opció de què creue l’embossament per les nostres terres o per contra li tornen a donar força a la possibilitat de que ens afecte. Per tant atents a les pròximes previsions perquè a Meteopoble anirem desxifrant-ho

Bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando