Per Nando

10/02/2023

Acabem un temporal i vigilem una Dana👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

Bon dia!!! El primer que fem quan ens alcem i a les 5 de la matinada és mirar satèl·lit i radar, ara mateixa on tenim el cel més tapat és a la meitat sud del territori Valencià on inclús van registrant-se algunes precipitacions disperses i molt localitzades i no tan generals I persistents com ho feien ahir.

PRECIPITACIONS ESTA NIT

Font Avamet

Esta nit encara s’han registrat algunes precipitacions a comarques de la Diània, però han estat coses no massa significants i és que ja podem donar per acabat el temporal Isaak, però podem començar a pensar en altre que ens ve per a la pròxima setmana. De moment esta nit hem arreplegat 2,6 mm a Castelló de Rugat, 2,3 mm a Agres i 2,2 mm a Montitxelvo com a dades més significatives.

PRECIPITACIONS TEMPORAL

Les precipitacions més importants donades en el temporal que va començar dilluns i que ja el podem donar com a finalitzat el teniu reflectit en aquesta taula elaborada per Avamet i que deixa fins a 203 mm a Barx, 197 mm a la Vall d’Ebo, 188 mm a Vilallonga, 168 mm a Gandia, 160 mm a Pinet, 150 mm a Castell de Castells, 137 mm a Pego o els 124 mm a Castelló de Rugat entre altres. Però quasi totes les precipitacions més rellevants es van concentrar a les comarques Dianenques ( sud de València I nord d’Alacant)

GELADES ARA MATEIX

Font Avamet

Molta cura ara si circuleu per l’interior de la província de Castelló, perquè les gelades a poblacions on ha nevat esta setmana ara és trobem sota zero, produint-se gelades importants, un perill per a la conducció i per a l’anar a peu pel carrer. Ací teniu els valors negatius més importants que tenim quan són les 5 del matí, dades que hem extret de les estacions d’Avamet.

ENCARA QUEDEN RESTES D’INESTABILITAT

Entre hui i demà i encara que comença a guanyar protagonisme l’anticicló encara patirem el risc d’algunes precipitacions dèbils i disperses cap a la meitat sud del territori Valencià, precipitacions que demà seran més probables al sud d’Alacant. Diumenge sembla el dia més estable de la setmana i dilluns començarem setmana amb oratge Anticiclònic, però el flux de llevant que enviarà l’anticicló Britànic farà que tinga’m alguns núvols que poden deixar algun plugim a la costa.

ATENCIÓ DANA A LA VISTA!!!

Atenció perquè pareix que va confirmant-se un episodi de Dana que portaria un nou temporal cap a la Façana Mediterrània la pròxima setmana, un embossament d’aire fred que tots els models coincideixen que es despenjaria el pròxim dimecres, anirà creuant la península pel sud fins a acabar pel nord d’Àfrica i junt amb l’anticicló Britànic enviant llevant cap a la Façana Mediterrània portant un nou temporal de pluges.

A partir de demà i donat que sembla que ens ve un nou temporal a la vista, les previsions aniran centrades de nou en aquesta Dana que podrà portar inclús més precipitacions que el passat temporal. Atenció i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando