meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

9/02/2023

4 Dia Temporal. Atenci贸 de nou canvis pr貌xima setmana 馃導馃導馃導馃導馃導馃導

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Prou nuvolos de nou al territori Valenci脿 fruit de la inestabilitat que encara tenim al damunt nostre i eixe vent que bufa de proced猫ncia mar铆tima, fa una estona estava nevant per l’interior de la prov铆ncia de Castell贸 i ara mateixa ho fa pel Rac贸 d’Ademus i algun punt m茅s alt de l’interior de Val猫ncia al l铆mit amb Castella la Manxa.

ACUMULATS TEMPORAL.

Bons acumulats portem a l’episodi anomenat Isaak que s’apropen als 200 mm i si veieu al mapa elaborat per Avamet s贸n les comarques centrals les m茅s agraciades per la pluja i on de veritat ha fet molt bona sa贸. Destaquem els 185鈥痬m de Barx i els 173 mm de Vilallonga, 171 mm a la Vall d’Ebo, 152 mm a Gandia, 141 mm a Pinet, 138 mm a Barx, 130 mm Alzira, 129 mm a Salem, 123 mm a Fageca, 114 mm a Pego, 111 mm a Castell贸 de Rugat, 110 mm a Benifair贸 de la Valldigna, 103 mm a Beniatjar, 101 mm a Otos, 95 mm a Aielo de Rugat o els 89 mm de Llutxent. A莽貌 s贸n dades provisionals perqu猫 continuar脿 plovent les pr貌ximes hores.

CASTELL脫 DE RUGAT

B茅, ens alcem al poble i trobem una temperatura a les 6 del mat铆 de 6,3 掳C tocant la m铆nima a estes hores, el vent bufa fluix de gregal i tenim una humitat relativa del 98%, la precipitaci贸 des de les 12 de la mitjanit 茅s 1,2 mm que sumats als que han caigut des de el dilluns acumulem 112 mm a l’episodi i 120 mm en tot el que portem del 2023, almenys sa贸 ha fet a la nostra poblaci贸.

PREVISI脫 HUI

MODEL AROME

MAPA SIMBOLS

Cel molt carregat a les comarques centrals del territori Valenci脿 i on les pluges afectaran聽estes聽zones, unes pluges que podran ser moderades i persistents gr脿cies a eixe gregal persistent que encara bufa i fa que eixes precipitacions queden enganxades, eixes precipitacions podran ser de neu als聽cim聽m茅s聽alts de les muntanyes del nord d’Alacant. A la resta del territori encara es pot produir algun ruixat, per貌 la tend猫ncia 茅s a millorar i deixar de ploure durant la jornada.

DEM脌

Dem脿 esperem el dia m茅s tancat聽a les comarques del sud de Val猫ncia I nord d’Alacant on de nou esperem alguns ruixats sobretot a la primera part del dia, per貌 la tend猫ncia 茅s anar millorant a mesura que avance la jornada i per tant donarem per acabat aquest temporal que va comen莽ar el dilluns. Atenci贸 a les gelades de matinada on est脿 nit quede el cel ras, perqu猫 podrem tindre plaques de gel a la carretera.

CAP DE SETMANA

El cap de setmana s’afian莽a l’anticicl贸 damunt de tota la pen铆nsula, el que far脿 que tinga’m estabilitat absoluta amb bona cosa de sol i temperatures que es recuperaran un poc a les hores centrals del dia, per貌 atenci贸 de nou a la nit i mati, perqu猫 les gelades de nou seran les protagonistes a tot l’interior del territori.

POSSIBLES CANVIS DE NOU PR脪XIMA SETMANA 馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導

Pendents de la pr貌xima setmana on de nou podrem tindre el despenjament d’una vaguada o Dana que de nou podr脿 portar precipitacions a la Fa莽ana Mediterr脿nia, aix貌 s铆, seria una situaci贸 m茅s c脿lida i per tant sense risc de nevades, per貌 incl煤s podr脿 ser m茅s plujosa que les 煤ltimes passades. Situaci贸 que anirem confirmant els pr貌xims dies, perqu猫 pareix que l’anticicl贸 Brit脿nic i Centre-Europeu te ganes de seguir donant marxa al nostre territori i aix貌 茅s d’agrair.

Fins dem脿.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando