Per Nando

9/02/2023

4 Dia Temporal. Atenció de nou canvis pròxima setmana 🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Prou nuvolos de nou al territori Valencià fruit de la inestabilitat que encara tenim al damunt nostre i eixe vent que bufa de procedència marítima, fa una estona estava nevant per l’interior de la província de Castelló i ara mateixa ho fa pel Racó d’Ademus i algun punt més alt de l’interior de València al límit amb Castella la Manxa.

ACUMULATS TEMPORAL.

Bons acumulats portem a l’episodi anomenat Isaak que s’apropen als 200 mm i si veieu al mapa elaborat per Avamet són les comarques centrals les més agraciades per la pluja i on de veritat ha fet molt bona saó. Destaquem els 185 mm de Barx i els 173 mm de Vilallonga, 171 mm a la Vall d’Ebo, 152 mm a Gandia, 141 mm a Pinet, 138 mm a Barx, 130 mm Alzira, 129 mm a Salem, 123 mm a Fageca, 114 mm a Pego, 111 mm a Castelló de Rugat, 110 mm a Benifairó de la Valldigna, 103 mm a Beniatjar, 101 mm a Otos, 95 mm a Aielo de Rugat o els 89 mm de Llutxent. Açò són dades provisionals perquè continuarà plovent les pròximes hores.

CASTELLÓ DE RUGAT

Bé, ens alcem al poble i trobem una temperatura a les 6 del matí de 6,3 °C tocant la mínima a estes hores, el vent bufa fluix de gregal i tenim una humitat relativa del 98%, la precipitació des de les 12 de la mitjanit és 1,2 mm que sumats als que han caigut des de el dilluns acumulem 112 mm a l’episodi i 120 mm en tot el que portem del 2023, almenys saó ha fet a la nostra població.

PREVISIÓ HUI

MODEL AROME

MAPA SIMBOLS

Cel molt carregat a les comarques centrals del territori Valencià i on les pluges afectaran estes zones, unes pluges que podran ser moderades i persistents gràcies a eixe gregal persistent que encara bufa i fa que eixes precipitacions queden enganxades, eixes precipitacions podran ser de neu als cim més alts de les muntanyes del nord d’Alacant. A la resta del territori encara es pot produir algun ruixat, però la tendència és a millorar i deixar de ploure durant la jornada.

DEMÀ

Demà esperem el dia més tancat a les comarques del sud de València I nord d’Alacant on de nou esperem alguns ruixats sobretot a la primera part del dia, però la tendència és anar millorant a mesura que avance la jornada i per tant donarem per acabat aquest temporal que va començar el dilluns. Atenció a les gelades de matinada on està nit quede el cel ras, perquè podrem tindre plaques de gel a la carretera.

CAP DE SETMANA

El cap de setmana s’afiança l’anticicló damunt de tota la península, el que farà que tinga’m estabilitat absoluta amb bona cosa de sol i temperatures que es recuperaran un poc a les hores centrals del dia, però atenció de nou a la nit i mati, perquè les gelades de nou seran les protagonistes a tot l’interior del territori.

POSSIBLES CANVIS DE NOU PRÒXIMA SETMANA 🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Pendents de la pròxima setmana on de nou podrem tindre el despenjament d’una vaguada o Dana que de nou podrà portar precipitacions a la Façana Mediterrània, això sí, seria una situació més càlida i per tant sense risc de nevades, però inclús podrà ser més plujosa que les últimes passades. Situació que anirem confirmant els pròxims dies, perquè pareix que l’anticicló Britànic i Centre-Europeu te ganes de seguir donant marxa al nostre territori i això és d’agrair.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando