Per Nando

8/02/2023

ATENCIÓ!!! Tercer dia de temporal, amb nevades intenses al nord❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Nevant a poblacions altes de l’interior de Castelló on fins a la mitjanit ja portaven bon acumulat de neu a poblacions com Coratxà i Vilafranca, la cota en aquests moments estarà sobre els 1200 metres, però ara en fer-se de dia anirem veient quines poblacions altes de l’interior de Castelló segueix nevant a estes hores i quines està plovent, però atents que els acumulats poden ser força interessants.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES HORES

Les últimes hores on més ha plogut és a la província de Castelló i ara mateix portem fins a 66 mm a Rossell, 38 mm a la Salzadella i la Jana, 34 mm a Sant Mateu, 33 a Canet lo Roig i Traiguera entre altres. També hem de dir que hi ha poblacions on les precipitacions no s’estan registrant perquè estan caient en forma de neu. Destacar ahir també les precipitacions intenses que es van produir a zones de Catalunya com a la província de Barcelona i Tarragona on inclús nevava en una cota de tan sols 500 metres.

NOVES PRECIPITACIONS PRÒXIMES HORES

AVISOS AEMET

Continuem en avís taronja per fortes nevades a l’interior de Castelló i nord de València, així com també avís groc per precipitacions a comarques com la Marina i la Safor. A les Balears també tenim un avís taronja a Mallorca per acumulats de més de 100 mm. Catalunya estan en avís a la província de Tarragona on anit registraven fortes precipitacions, però poc a poc allà anirà millorant la situació.

MODEL AROME PRÒXIMES HORES

MAPA DE SIMBOLS PRÒXIMES HORES

Les precipitacions continuaran les pròximes hores pel nord del territori i seran en forma de neu en una cota d’uns 1000/1200 metres, al mateix temps eixes precipitacions aniran desplaçant-se cap al sud des de ara mateix (plou ara a Algemesí ) i les pluges més importants es concentraran de nou al sud de València i nord d’Alacant on només esperem alguna nevada als punts més alts de les muntanyes com l’Aitana, però hui ploura a quasi tot el territori Valencià. Demà lliura més el sol, però serà un dia de pluges orogràfiques a les comarques del sud de València I nord d’Alacant on de nou es podran registrar noves precipitacions.

CAP DE SETMANA ESTABLE

A partir del divendres l’estabilitat anirà guanyant protagonisme a tota la península Ibèrica inclosa la Façana Mediterrània on els últims dies el temporal Isaak ha deixat pluges i nevades. Per tant cap de setmana estable, però amb gelades per l’interior de cara la nit i el mati. Atenció!!!! Perquè de nou podríem tindre nous canvis la pròxima setmana amb la possibilitat de noves precipitacions, situació que anirem informant en pròximes actualitzacions.

Anem informant durant el mati també per vore en quines poblacions neva de les comarques del nord . Atents!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando