Per Nando

6/02/2023

ATENCIÓ!!! Demà la nit les nevades seran molt intenses.❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Plou i neva al territori Valencià i així ho mostra el radar i la taula de registres de precipitació d’Avamet. Fins a 46 mm Alzira, 40 mm a Barx, 30 mm a Gandia o la Vall d’Ebo o els 28 mm de Pego. Açò són dades provisionals perquè continuarà plovent i nevant durant el dia de hui, però presteu atenció a demà.

PLOURÀ ENCARA MOLT

Açò és el que mostra el model Arome quan acumulats de pluja al nostre territori fins dimecres al matí, per tant el temporal comença ara i per tant encara li queda molt per ploure les pròximes jornades.

ATENCIÓ A LES FORTES NEVADES DE DEMÀ LA NIT

Atenció demà la nit a comarques com Els Ports, Alt Maestrat, Alcalatén i Alt Palància, perquè les nevades a partir de demà vesprada-nit es faran molt intenses i es podran acumular més de mig metre de neu. Aemet activa avis taronja per estes nevades que inclús no descartem des de Meteopoble que puguen vindre acompanyades de tempesta. A la resta del territori la pluja serà la protagonista i atents també a dimecres perquè també podrà ser molt forta.

Demà actualitzem en aquest temporal hivernal que fa dies venim anunciant desde Meteopoble. Gràcies a tots i fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando