Per Nando

3/02/2023

ÚLTIMA HORA!!! Els acumulats de neu poden ser molt bèsties al territori Valencià ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, van acoplant-se tots els models meteorològics a partir del pròxim dilluns on començarem un temporal que deixarà molta pluja i neu al nostre territori segons les últimes actualitzacions.

TOTS EL MODELS COMENCEN A COINCIDIR

Tots els models comencen a coincidir a partir de dilluns en la formació d’una borrasca entre les Illes Balears i el nord d’Àfrica i que junt amb l’anticicló a Centre-Europa canalitzaran vent de llevant/gregal carregat de molta humitat al nostre territori, Balears i Catalunya. Per tant a partir de dilluns de vesprada ja podrà començar a precipitar.

ATENTS A LES NEVADES

Sabeu que no m’agrada parlar de cotes, però vaig a començar a xafar-me els dits, encara que està previsió de cotes de neu anirà variant dia darrere dia. Prou de fred tindrem en altura com perquè les nevades puguen caure a cotes baixes del nostre territori. Ara mateixa veig una cota entre dilluns i dimarts de tan sols 200 metres a Catalunya, d’uns 300 a la província de Castelló i entre 400/600 metres a la província de València I nord d’Alacant. El sud d’Alacant la cota podria estar per damunt dels 800/1000 metres, però com dic açò anirà variant.

NEVADES I PLUGES MOLT IMPORTANT

Els models meteorològics veuen un senyor temporal que com he dit abans i sembla que la grossa finalment ens tocarà al nostre territori on els acumulats de neu al sud de València I nord d’Alacant, interior de València I província de Castelló podran ser molt bèsties i no descartem amb les noves actualitzacions de nevades de més d’un metre.

Bé, ara vull començar a pintar mapes per a intentar fer una previsió més clara i més profunda de cara a demà on ens agafarem als nous models meteorològics, i per tant demà intentarem explicar amb més profunditat, però sembla que aquesta vegada va de booooo. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando