Per Nando

3/02/2023

ATENCIÓ!!! És confirma un temporal de pluja i neu al Mediterrani ❄️⛈️❄️⛈️❄️⛈️❄️⛈️❄️⛈️❄️⛈️❄️⛈️❄️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Els models van a tornar-nos bojos els pròxims dies en la ubicació final de la pluja i la neu més important, però ara mateixa el canvi dràstic que tindrem el pròxim dilluns serà important després d’un cap de setmana on regnara l’estabilitat i les temperatures primaverals.

ATENCIÓ DESDE EL PRÒXIM DILLUNS

Atenció a partir del pròxim dilluns perquè començarem un canvi prou destacable i que segurament acabarà per donar un temporal de pluja i neu entre el territori Valencià i Catalunya. L’anticicló que ara el tenim sobre les Illes Britàniques començarà a estirar-se i ens enviarà part de l’aire fred que tenen ara en el continent Europeu. Això junt amb la formació d’una borrasca canalitzaran vent humit a tota la façana Mediterrània produint un episodi de pluja i neu.

ON PLOURÀ MÉS?

Els últims models Meteorològics ens indiquen que seria la província de Castelló i Catalunya les més beneficiades per aquest temporal, perquè eixes zones sembla que el vent humit entrarà amb més gana a partir de dilluns, però tot açò anirà variant eixida darrere eixida perquè sembla una situació complicada d’ubicar per als models Meteorològics.

LA NEU A QUINA COTA?

MAPA AIRE FRED A 850HPA

MAPA ANOMALIES A 500HPA

Parlar de la cota de neu i més quan queden diversos dies per al canvi d’oratge és una odissea, però sembla que entre dilluns-dimarts allà on acabe plovent ho farà en forma de neu a cotes baixes entre el territori Valencià I Catalunya, aquesta cota de neu podrà pujar a cotes mitges a partir de mitjans setmana quan el vent de llevant podrà arrastrar l’aire fred més cap a l’interior peninsular.

Però com vos he dit de moment no podem encara fer una previsió certera, perquè cada model va per un lloc, aleshores ens fiarem del model Europeu I actualitzarem les previsions a partir d’aquesta vesprada en base amb les eixides d’aquest model, però a partir del pròxim dilluns les pluges i nevades podran ser copioses i abundants al nostre territori, Catalunya i les Illes Balears. ATENCIÓ I SEGUIMEEEEEEENT

COMPRA EL CALENDARI SOLIDARI PUNXANT LA IMATGE🐕🐕💙💙👇👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando