Per Nando

2/02/2023

ÚLTIMA HORA!!!! S’està cuinant un possible temporal de fred, pluja i neu 🥶🥶🥶⛈️⛈️⛈️❄️❄️

Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aspecte de cel novament sense cap núvol a causa del potent Anticicló que ens afecta i que deixa calma total al nostre territori i així estarem fins al pròxim diumenge, però atenció perquè la pròxima setmana les coses pareix que canvien i sembla que torna el moviment.

ATENTS DE NOU A LES GELADES 🥶🥶

De nou gelades intenses a moltes poblacions del territori Valencià i on en la taula d’Avamet vos demostrem quines són les zones on les temperatures negatives són més destacables a quant són les 5 de la matinada. Destaquem els -9 °C d’Ares del Maestrat, -8 °C al Toro, -7 °C la rambla de Mariola a Bocairent, Vilafranca o Morella o els -6 °C d’Aiora o Requena.

ATENCIÓ ALS MODELS A PARTIR DE DILLUNS/DIMARTS⛈️❄️⛈️❄️❄️❄️⛈️❄️⛈️❄️⛈️

A partir de hui anem a centrar-se exclusivament al seguiment dels models a partir del pròxim dilluns/ dimarts, perquè les peces comencen a encaixar per a vore un temporal de neu, pluja i fred a la península Ibèrica i que hi ha moltes paperetes que acabe afectant la façana Mediterrània i el nostre territori.

MODEL EUROPEU PRÒXIMA SETMANA

L’última eixida del model Europeu d’anit veiem com l’anticicló ponent es centra sobre les Illes Britàniques a partir del pròxim dilluns/dimarts, però enviant la important onada d’aire fred del continent Europeu cap a països de més a l’est com Itàlia, Grècia, Àustria, Bòsnia Hercegovina, Romania, Bulgària o Hongria. Ací a casa nostra i amb el pas d’una borrasca pel sud peninsular més el vent allevantat a causa de l’anticicló podria afavorir un temporal de pluges i neu a cotes mitges altes al territori Valencià, Catalunya I les Illes Balears.

MODEL AMERICÀ PRÒXIMA SETMANA

El model Americà veu una situació de fred molt intens a tota Europa i que també ens afectaria a nosaltres de cara la pròxima setmana, tot això gràcies a un cinturó Anticlonic que s’allargaria desde l’Atlàntic fins a Escandinàvia arrastrant eixa massa freda per tot el continent fins a la península, això junt a una borrasca que ens podrà creuar pel sud del territori peninsular, podria afavorir un temporal de pluges i neu a cotes baixes al territori Valencià, Catalunya i les Balears.

MODEL GEM, MENYS FIABLE, PERÒ MÉS POTENT

El model  Canadenc també ens mostra una situació per a somiar la pròxima setmana, amb un potent Anticicló entre les Illes Britàniques i estirant-se cap a Centre-Europa I que també enviaria part de la massa molt freda cap a la península que junt amb una borrasca que creuria pel sud peninsular produiria un temporal de neu a cotes baixes I pluja també a bona part de la façana Mediterrània.

CONCLUSIÓ: Alguna cosa important s’està coent i que podrà acabar en un episodi important de pluja, fred i neu cap a la península la pròxima setmana, tots els models coincideixen amb el pas d’una borrasca pel sud peninsular creuant cap al Mediterrani que junt amb l’anticicló podria fer d’atractor del potent fred Europeu i produir un temporal de fred, pluja i neu a casa nostra,  de moment no puc confirmar perquè encara hi ha moltes diferències en els models. A partir de hui si fa falta farem dues actualitzacions diàries, però només si puc aportar alguna cosa nova, però si vos agrada la meteorologia, ja vos dic que la situació per a la pròxima setmana s’està tornant força interessant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando