Per Nando

1/02/2023

Atenció!!! Entrada molt freda pròxima setmana amb possibilitat de nevades 👀👀👀❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! De nou trobem cel completament ras al territori peninsular fruit de l’anticicló que ens abraça i que també fa desplomar les mínimes a la nit amb gelades nocturnes. Ara bé des de hui mateix anem a estar pendents d’una onada de fred molt important a gran part d’Europa i que podrà afectar-nos a nosaltres a partir de dilluns-dimarts amb més fred intens i noves nevades. A continuació informem.

GELADES DE NOU IMPORTANTS 🥶🥶🥶🥶

De nou temperatures mínimes que deixen gelades a les comarques interiors del territori Valencià, i de nou la taula d’Avamet ens indica quines són les més baixes quan són les 5:30 de la matinada. Com sempre destaquem la rambla de Mariola amb -9,4 °C i el fons de la Lagunilla a Villena amb -9,2 °C, després com podeu comprovar són molts els registres inferiors a -5 °C arreu del nostre territori.

SETMANA ESTABLE I PENDENTS DELS IMPORTANTS CANVIS❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Situació sinòptica d’estabilitat absoluta la que tindrem fins al pròxim dilluns que és quan començaran els canvis. Mentrestant l’anticicló a les Illes Britàniques també ens afectarà a tota la península deixant estabilitat absoluta al nostre territori amb temperatures agradables, però abrigats a les hores centrals del dia i gelades importants a les comarques interiors durant les nits.

CANVIS PRÒXIMA SETMANA AMB MOLT DE FRED I NEU🥶🥶🥶🥶❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

MAPA SINÒPTIC

A partir del pròxim dilluns, l’anticicló Britànic començarà allargar-se cap al nord d’Europa afavorint una entrada d’aire fred molt important de procedència continental a quasi tota Europa i que podrà acabar afectant a nosaltres segons els últims models meteorològics. Tant el model Americà com el Euroeu i el Canadenc van de la ma i ens tiren part d’eixa massa d’aire molt gelada al damunt a partir de dilluns pròxim.

MAPA A UNS 1000 METRES D’ALTURA

ANOMALIES A 500 HPA PRÒXIMA SETMANA

Atenció a partir de hui als models meteorològics, perquè com podeu comprovar la massa d’aire fred que és mourà per Europa la pròxima setmana és especialment molt freda i els models meteorològics insisteixen que afectarà a partir de dilluns sobretot la part més oriental de la península. Caldrà vigilar que inclús els models veuen la possibilitat que siga una entrada que pot entrar amb humitat cap al nostre territori que de nou podrà afavorir un episodi de nevades. Per tant a partir de hui el anem a centrar-se de nou en el seguiment d’aquesta nova entrada freda que potser de nou deixe tremolant a bona part del continent Europeu inclòs el nostre territori. Per tant Meteopoble està a l’aguait de totes les eixides dels models i anirà informant puntualment del que pareix que la pròxima setmana no serà tan estable i amb tanta calma com aquesta.

SEGUIMEEEEEEEENT 🥶🥶🥶🥶🥶❄️❄️❄️❄️❄️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando