Per Nando

30/01/2023

Ressaca de neu. Quin fred fa!!!🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després del cel ennuvolat que teníem ahir per la mitat sud del territori, el cel ha quedat ras i les temperatures mínimes s’han desplomat. Per tant molta cura en agafar el cotxe sobretot en aquelles zones on ahir va ploure o nevar i ara mateix tenim temperatures negatives, perquè les plaques de gel poden ser un perill per a la conducció.

PRECIPITACIONS AHIR 🌨🌨🌨🌧🌧🌨🌨🌨

Com veieu ahir les precipitacions es concentraven sobretot en la Marina Alta i Baixa , El Comtat, molt tímidament a L’Alcoià, La Safor, La Vall d’Albaida, la Costera, La Ribera Alta i a últimes hores de la nit creixen nuclis actius que deixaven alguns acumulats de fins a 10 mm a la Comarca de l’Horta.

DE NOU MOLT DE FRED. ABRIGEU-SE 🥶🥶🥶

Valors negatius de nou molt importants quan són les 6 de la matinada i deixen temperatures per davall de zero a molts indrets. Destacar els -11 °C d’Ares del Maestrat (pla de la Pinella) i Vilafranca, la Pobla del Bellestar. Vistabella del Maestrat ara el trobem amb -10 °C o molts valors de -9 °C a poblacions com Xodos, Castielfabib, Morella, Calles o El Toro. Però com veieu gela a tot l’interior i comarques de la Diània on ahir va nevar i només es salven de les gelades les zones més litorals I del sud del territori Valencià.

ARA ANTICICLÓ, PERÒ AMB FRED I GELADES

Ara toca calma Anticiclònica i la massa d’aire fred anirà diluint-se entre hui i demà, això sí encara que les màximes i les mínimes remuntaran un poc, el fred ha vingut per a quedar-se i caldrà abrigar-se sobretot a la nit on de nou les gelades seran les protagonistes per l’interior. Ara toca sol i sense ponent i sempre amb jaqueta, perquè gràcies a les entrades d’aire fred, l’hivern càlid que teníem s’ha normalitzat.

Continuem informant i gràcies a tots per triar Meteopoble per a estar informats.

VALL D’ALCALÀ ( AHIR ). IMATGE DE CARLOS
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando