Per Nando

29/01/2023

Última hora!!! ATENCIÓ a les nevades les pròximes hores a cotes baixes❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Expectants davant la situació que a última hora d’ahir agarrava força a les comarques centrals i ens veiem davant la possibilitat d’alterar la previsió que donàvem per a hui al territori Valencià. Mirem primer que res Satèl·lit i radar i ja ha entrat pluja per les comarques de la Marina i la Safor que inclús no descarte que estiga deixant algun floc de neu per les serres de l’interior de la Marina.

TEMPERATURES ACTUALS!!!

Mirant el mapa de temperatures actuals d’Avamet gela ara mateix a molts llocs i just quan comencen a entrar núvols i pluges al nostre territori, això fa pensar que allà on ploga ho farà en forma de neu a cotes baixes com ara vorem.

PRECIPITACIONS AROME

Com sabeu ja plou en zones de la Marina inclús en algun lloc de la Safor, però durant el matí eixes precipitacions també afectaran punts del Comtat, L’Alcoià i La Vall d’Albaida, precipitacions que començaran a minvar de cara la vesprada-nit Aquestes precipitacions seran de neu a cotes baixes o molt baixes com vorem a continuació.

AIRE FRED EN ALTURA PRÒXIMES HORES

TEMPERATURES A 850HPA

TEMPERATURES A 500HPA

Molt de fred en altura justament quan coincideix la precipitació al nostre territori, factors que difícilment es donen a casa nostra per a quallar un episodi de nevades al nostre territori. Justament hui ens afectaran temperatures de fins a -32 °C a uns 5500 metres d’altura i de fins a -4 °C a uns 1000 metres d’altitud.

AVISOS I MAPA SIMBOLS

Avís groc a les comarques del nord d’Alacant com la Marina, el Comtat o l’Alcoià per nevades de fins a 4 cm per part d’Aemet, un avis que segurament ampliaran de manera probable a la comarca de la Vall d’Albaida per eixes precipitacions en forma de neu. La previsió les pròximes hores és que les precipitacions que afecten ara les zones més litorals de la Marina comencen afectar punts del  Comtat, L’Alcoià, La Vall d’Albaida I la Safor amb una cota que podrà oscil·lar entre 300/500 metres i sense descartar que puga caure més baixeta. Això si de cara la vesprada eixa cota podrà anar pujant un poc. Aleshores les immediates hores seran de pur seguiment a les comarques centrals del nostre territori.

LES TENDÈNCIES A FEBRER PODRAN SER INTERESSANTS

A partir de demà tindrem un oratge més Anticiclònic que farà que tinga’m un oratge cada vegada menys fred pel dia durant la setmana, però a la nit continuaran registrant-se gelades per l’interior. Haurem d’estar molt pendents d’aquest Anticicló perquè a llarg termini ens podrà portar sorpreses I podrà fer-se més fort a latituds més altes afavorint que poguera entrar de nou el fred potent cap a la península ibèrica. Però açò queda lluny I tocarà anar seguint-ho.

Ara toca esperar a fer-se de dia i expectants vorem a quina cota I quines poblacions de la Diània acaben amb nevades que ja dic jo que molts acabaran amb sorpreses a les seues poblacions. Seguimeeeeeeent.

VOLS COLABORAR. COMPRA EL CALENDARI SOLIDARI ACÍ 🩵💙🩵💙👇👇👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando