Per Nando

28/01/2023

De nou abrigeu-se 🥶🥶🥶 Que farà la pròxima entrada freda?❄️❄️❄️👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens despertem sense nuvolositat important al nostre territori, però si amb algunes pluges a l’illa de Mallorca que inclús podran deixar neu a la serra de Tramuntana a una cota d’uns 400/600 metres. Aemet ha activat nivell taronja per acumulats de més de 10 cm en 24 hores.

ACÍ DE NOU GELADES, FA MOLT DE FRED!!!

Mirem les temperatures mínimes de hui quan són les 6:30 de la matinada a les diferents estacions d’Avamet I gela a gran part de l’interior del territori Valencià i en algunes zones properes del litoral, però de nou destaquem valors negatius molt importants a les poblacions de Vistabella del Maestrat (Sant Joan de Penyagolosa) o Bocairent (Rambla Mariola) amb -10 °C, Xixona amb -8, 4 °C , -7, 6 °C a Requena, Calles i Villena, però els registres negatius són amplis com podeu veure a la taula i del mapa elaborat per Avamet.

DEMÀ ALGUNES PRECIPITACIONS I ALGUNS ENFARINADA

Demà tindrem alguns canvis amb més nuvolositat i algunes precipitacions que afectaran al matí a zones de la Marina, encara tenim l’aire fred en alçada i per tant no descartem que eixes precipitacions puguen caure en forma de neu per damunt dels 500 metres, però seran coses molt poc importants i sembla que eixa possibilitat de neu només es podria donar a les serres de l’interior de la Marina I inclús est del Comtat, sembla que la precipitació no entrarà més endins per a veure nevar a altres comarques del sud de València I nord d’Alacant, però de totes maneres anirem seguint-ho.

TENDÈNCIES FEBRER

La pròxima setmana i ja entrant al febrer, predominara l’anticicló a pràcticament tota la península i ací tindrem màximes un poc més elevades i amb mínimes que de nou seran fredes i amb gelades per l’interior, però caldrà seguir els models perquè de nou podrà despenjar-se una important llengua d’aire fred cap a finals de la pròxima setmana I que segons es veuen els models el dia de hui se la podran menjar els països de l’est Europeu inclosa Itàlia, però caldrà seguir-ho perquè tenim mapes que també ens l’acosten a nosaltres. Tot dependrà del possible ascens i allargament de l’anticicló que ens afectarà a nosaltres la pròxima setmana. Així que Seguimeeeeeeent.

ESPERE LA SOLIDARITAT DELS SEGUIDORS, POTS COMPRAR-LO PUNXANT ACÍ 🐕🐕💙🩵👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando