meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

27/01/2023

Algunes precipitacions de neu diumenge i vorem Febrer….🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Cel ras al nostre territori, sense cap nuvolositat destacable que ens afecta hui I tampoc ens afectarà durant la jornada. El fet de estar ras ha fet que ara mateix tinga’m unes temperatures molt baixes a tot el territori Valencià.

MÍNIMES MOLT BAIXES I GELADES IMPORTANTS🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Font Avamet

Quines mínimes hui!!! Fins a -11 °C quan són les 5:30 de la matinada a la rambla de Mariola a Bocairent, però trobem valors entre -5 i -9 °C a poblacions com Villena, Xixona, Agres, Requena, Calles, Banyeres de Mariola, El Pinós, Aiora, Fontanars i Castell de Castells. Després trobem valors també negatius com els -4,3 °C de Muro d’Alcoi o els -4,1 °C de Beneixama. És a dir abrigueu-se que fa moooollt de fred.

CONTINUAREM AMB GELADES🥶🥶🥶🥶

Les pròximes nits també seran molt fredes i és que continuem immersos en una massa d’aire molt freda que de moment ens continuarà acompanyant uns dies més, com veieu entre hui i demà les gelades ens continuaran afectant tocant punts de l’interior i comarques més centrals del territori Valencià.

ALGUNES PRECIPITACIONS I NEU DIUMENGE AL MATÍ 🌦🌦🌦🌦🌨🌨🌨🌨🌨🌨

Els models continuen apostant en què de nou ens entraran precipitacions el dissabte nit i diumenge pel matí a causa de l’entrada de vent més agregalat que afectarà comarques de la Diània i que per tant estos ruixats podrien afectar zones de la Marina, La Safor, El Comtat, L’Alcoià i inclús la Vall d’Albaida. Com farà molt de fred I tindrem bastant d’aire fred en altura la neu podrà caure per damunt dels 500 metres. Aquestes precipitacions podrem afinar-les millor demà amb els models mesoescalars, però de nou diumenge podríem tindre sorpreses en algunes poblacions del sud de València I nord d’Alacant.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA I FEBRER EN GENERAL

MAPA SINÒPTIC PRÒXIMA SETMANA

MAPA EN ALTURA PRÒXIMA SETMANA

La pròxima setmana se’ns tira al damunt l’anticicló i a poc a poc anirà espentant tot l’aire fred que tenim ara mateix sobre tot el territori peninsular. Això farà que les temperatures sobretot les màximes vagen remuntant i per tant els dies no seran tan freds!!! L’anticicló es centrarà sobre França més o menys i des d’ahí afectarà també a tot el territori. Caldrà seguir una Dana que anirà bambant per les Canàries i el sud-oest de la península per vore si finalment ens acaba afectant i poguera portar algunes precipitacions al final de setmana. Però en principi la pròxima setmana es presenta prou estable i no tan freda com aquesta. De moment ara vigilarem els models mesoescalars per a diumenge per anar veient on plourà finalment i on pot acabar nevant el diumenge al matí. Ahir els models tambe veien un Febrer que podria vindre prou fred si es mouen les peces com toca, així que atents!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 21 | març | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando