meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

26/01/2023

Quin fred fa!!!! De nou toca observar tend猫ncies 馃導馃對鉂勶笍馃尐馃ザ馃導馃ザ鉂勶笍馃尐

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Despr茅s de les nevades d猫bils donades ahir i despus-ahir i que al final varen ser coses molt anecd貌tiques, ara cal reflexionar davant la configuraci贸 que ten铆em al davant i al final ens hem quedat en un pam de nas. La situaci贸 sin貌ptica amb un Anticicl贸 ben centrat entre les Illes Brit脿niques I el nord d’Europa i una massa d’aire fred que se’ns acostava pel Mediterrani en feia pensar amb la formaci贸 d’una borrasca que ens haguera portat nevades importants a casa nostra, per貌 ja heu vist que aix貌 no s’ha produ茂t quant en mapes similars als dels 煤ltims dies acabat amb un bon temporal a casa nostra. Per貌 b茅, ja sabeu que en Meteorologia 2 i 2 no s贸n 4 i aix貌 茅s el que fa gran aquest m贸n. Seguim informant i ens alcem amb el cel pr脿cticament ras o alguns n煤vols poc rellevants que no impediran lluir el sol les pr貌ximes hores com podeu vore al sat猫l路lit.

FA FRED, ABRIGEU-SE 馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ

Temperatures negatives quan s贸n les 6 de la matinada I que ens fa abrigar-se de valent. Destaquem els -9鈥癈 de la rambla de Mariola a Bocairent, -7 掳C al fondo de la lagunilla a Villena, -6 掳C a Agres, -5鈥癈 a Villena o Banyeres de Mariola, per貌 trobem moltes altres poblacions amb temperatures negatives.

EL FRED CONTINUAR脌 AMB ALGUNES PRECIPITACIONS DISSABTE

La massa d’aire freda continuar脿 al damunt nostre diversos dies m茅s i de moment tota la setmana continuar脿 amb fred del bo al nostre territori. El pr貌xim dissabte I amb l’entrada d’una mica de vent mar铆tim podr脿 deixar algunes precipitacions per zones de la Marina, per貌 al final el model Americ脿 ho desinfla i seran coses molt poc importants.

OBSERVEM TEND脠NCIES

Ja podem quasi confirmar, ( dic quasi, perqu猫 en meteorologia tot pot canviar d’un dia per a altre) que la pr貌xima setmana ser脿 Anticicl貌nica i l’aire fred anir脿 abandonant la pen铆nsula a partir del pr貌xim dimarts. Aix貌 no vol dir que far脿 calor, per貌 tampoc far脿 pel dia el fred que estem patint aquests 煤ltims dies, per貌 a la nit continuaran les gelades en zones de l’interior. Una cosa s铆 que veig als mapes i 茅s que amb la posici贸 que adopta l’anticicl贸 no en fa por perqu猫 almenys no tindrem ponent i a la m铆nima que aquest Anticicl贸 s’estire un poc podr铆em tindre nous canvis cap a les nostres terres.

Ara cal esperar de nou una nova situaci贸 per vore si acabem veient la neu de forma m茅s general al nostre territori, mentrestant tornem a una publicaci贸 di脿ria i per tant no tornarem fins dem脿.

CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE 2023馃挋馃┑馃挋馃┑馃挋馃┑馃挋馃┑ AJUDA’NS A AJUDAR-LOS, POTS COMPRAR-LO PUNXANT AC脥

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando