Per Nando

26/01/2023

M’ajudeu? 🩵💙🩵💙🩵🩵

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou!!! Aquest post no és per a parlar de l’oratge al nostre territori. Aquest post és una explicació de la frenètica vivència que he viscut els últims mesos.

El 20 d’octubre del 2022 Facebook tancava el meu compte de Meteopoble per motius no massa justificables i que en van tindre en plena lluita per conseguir la pàgina un mes en el calendari. En eixe mes Nando no va parar de treballar en les altres xarxes socials i començava una reforma de la web per a intentar millorar les previsions meteorològiques. El dia 12 de desembre llançàvem la nova web i començàvem a fer les previsions intentant ajustar i organitzar de la millor manera perquè estiguéreu tots contents. Ara crec que les previsions són àmplies i han quedat al vostre gust al nou web.

En el mateix transcurs naixen nous projectes que fa uns dies llançàvem amb altra nova web que ja tenim en funcionament anomenada Nando Gil Meteopoble i que podeu veure si punxeu la imatge que teniu ací baix.

Aquesta web també té molts projectes que voreu pròximament a les diferents Xarxes socials i també al mateix web Nando Gil, però ara ha sorgit un problema que no esperava en ple llançament de la nova web i els calendaris solidaris de Meteopoble💙💙🩵🩵. El problema es de Salut i a falta que ho confirmen algunes proves sembla que es Estenosis del canal Medul·lar i que està fent-me rabiar prou a estones. Però vull que sapigueu que amb malaltia o no he de continuar treballant en tots els nous projectes que tinc a la vista. Però ara vull que m’ajudeu, vull que m’ajudeu deveres amb la compra del Calendari solidari 2023 de Meteopoble i que part dels ingressos aniran a la protectora de la Vall d’Albaida, vull sentir la vostra calor solidaria amb este Calendari i així sentir que puc seguir esforçant-me en tot el que tinc previst fer pròximament ( que no és poc ) i encara que ara la salut m’ha jugat una mala passada, no dubte que en poc de temps estaré donant-ho tot com sempre. Ajudeu-me a ajudar-los comprant el calendari punxant el següent enllaç. Vos necessite i ens necessiten🐕🐕🐕👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

GRÀCIES
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando