Per Nando

25/01/2023

Comença a nevar. I el cap de setmana podrà nevar a cotes baixes.🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Nuvolositat que entra des de la mar ara mateix i comença a deixar les primeres precipitacions a comarques de la Marina, La Vall d’Albaida, la Safor, El Comtat I l’Alcoià. Ens comenten que comença a caure algo de neu a poblacions com Banyeres, Agres i a la població d’Alcoi estava caient fa una estona aiguaneu. Per tant la cota de neu en estos moments se situa pels 600/700 metres.

Font Avamet

Temperatures mínimes de nou negatives que al quedar el cel ras de nou han baixat prou, però ara al enuvolar-se han pujat de nou. Destaquem els -6 °C de Requena, Villena, Aiora o Utiel.

PREVISIÓ

Per tant hui caldrà prestar atenció a les nevades a partir d’uns 600 metres a zones de l’interior de la Marina Alta, del Comtat o de l’Alcoià I vorem si acaba nevant alguna població de la Vall d’Albaida com Bocairent. De moment ja comença a quallar a la població de Banyeres. A la resta sol I núvols I ambient fred de ple hivern, però sense cap risc de precipitacions o com a molt alguna volva per la comarca dels Ports.

EL CAP DE SETMANA MÉS NEVADES

A partir del dissabte de nou les nevades podran guanyar protagonisme al nostre territori. El model Americà insisteix que de nou les comarques del sud de València I nord d’Alacant podrien vore nevar a una cota de 400/500 metres a partir del pròxim dissabte I diumenge. Situació que caldrà seguir els pròxims dies. De moment nosaltres estem ací de seguiment per vore que va passant I per on acaba caient I quallant la neu les pròximes hores. Seguimeeeeeeent.

Fa una setmana que varem traure el calendari solidari de Meteopoble 2023🩵💙🩵💙🩵💙🩵Ajudeu-me a ajudar-los 🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕Ells necessiten ajuda i part de les ventes aniran destinades a la protectora d’animals de la Vall d’Albaida.Podeu comprar-lo punxant ací 👇👇👇👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando