Per Nando

25/01/2023

Algunes nevades hui, el cap de setmana tornaran?🌨🌨🌨🌨🌨🌨

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Millora notable esta vesprada després de les nevades febles que s’han registrat aquest matí i han emblanquinat algunes poblacions com Banyeres, però en general ha estat la cosa molt fluixa.

ARA ESPERAR ENTRE DISSABTE I DIUMENGE

MAPA A 850HPA PRÒXIMS DIES

MAPA SUPERFÍCIE DISSABTE

Ara cal esperar a vore com evolucionen les possibles precipitacions que podrien aparèixer entre el dissabte i diumenge a causa d’una petita borrasca en superfície que depèn on es situe farà variar la ubicació de les precipitacions. Mentre ahir veien que era el sud de València I nord d’Alacant hui les centren més cap Alacant i Múrcia al situar eixa Borrasca més cap al sud. A més de cara el cap de setmana ens torna a entrar una glopada d’aire fred que faria situar eixes precipitacions en una cota al voltant dels 400 metres.

LA PRÒXIMA SETMANA QUE PASSARÀ?

La pròxima setmana sembla que anirà guanyant l’oratge Anticiclònic amb prou calma. Tindrem gelades a la nit i temperatures màximes que aniran pujant respecte als valors d’aquesta setmana, però aquesta tendència no està gens clara davant la gran variabilitat que mostren els models i per tant anirem confirmant tendències les pròximes jornades.

NECESSITE QUE ENS AJUDES, COL·LABORA PER ELLS I COMPRA’L 🩵💙🩵💙🩵🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando