Per Nando

24/01/2023

QUE FRED!!!! Algunes nevades demà.❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem amb el cel amb alguns núvols i algunes precipitacions que afecten estes hores punts de la Marina i alguna volva dispersa cau per l’interior del territori, però coses molt poc significants.

FA MOLT DE FRED

Fins a -12 °C trobem a Vistabella del Maestrat i -10 °C a la rambla de Mariola a Bocairent, però trobem molts llocs en valors negatius i entre -8 i -9 °C a poblacions com Vilafranca, Xodos, Agres, Villena, Aiora o Calles, però ara mateixa s’estan donant valors negatius a molts punts del territori Valencià.

Algunes precipitacions ens mostra el mapa d’Avamet que deixen per la Marina entre 5-10 mm, sembla que eixes precipitacions hui no entraran massa cap a l’interior i per això hui de moment no vorem nevar per les comarques del sud de València I nord d’Alacant o ho podria fer molt dèbilment per l’interior de la Marina Alta.

EVOLUCIÓ DEMÀ AMB ALGUNES NEVADES

En principi demà sí que esperem que eixes precipitacions acaben per entrar un poc més cap a l’interior i en zones del Comtat, L’Alcoià, la Vall d’Albaida o interior de la Marina podrien vore nevar durant la matinada i demà en una cota de 400 metres, però el model Arome lleva intensitat a eixes nevades que no passarien de dèbils i disperses.

EVOLUCIÓ SEGÜENTS DIES

De cara el pròxim cap de setmana s’esfuma la possibilitat de nevades a cotes baixes com mostrava ahir el model Americà. Continuarem amb molt de fred i les gelades seran les autèntiques protagonistes, a partir de dissabte podria créixer lleugerament la inestabilitat I no descartem algun ruixat dèbil i dispers que de nou podrà ser de neu a cotes baixes. Però coses molt poc importants i res a vore amb el que veia ahir el model Americà.

MOLT IMPORTANT I ANIMEU-SE, CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE,NANDO 💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵💙

COMPRA’L PUNXANT ACÍ I GRÀCIES 🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando