Per Nando

24/01/2023

Nevarà demà, però on?🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, hui hem tingut un aperitiu i ens hem despertat amb algunes precipitacions per la Marina que a l’interior i per damunt de 400/600 metres ho feien en forma de neu on inclús arribat a blanquejar algunes serralades. Bé, demà tenim repetició de la jugada, però segurament la neu farà més acte de presència que el dia de hui.

MODEL AROME I MAPA SIMBOLS

A partir d’esta matinada i sobretot demà mati començarà a entrar precipitacions per la zona de la Marina i inclús per la Safor, aquestes precipitacions podran entrar terra endins i afectar comarques com el Comtat, l’Alcoià, La Vall d’Albaida o la Costera, la neu apareixerà per damunt dels 500/600 metres, però no descarte que puga caure en cotes inferiors. Les màximes precipitacions es donaran en zones de la Marina Alta i per tant I encara que no esperem grans nevades al meu parèixer l’interior d’aquesta comarca és la que més neu podrà quallar. Com he dit no seran grans nevades perquè al final ens ha fallat una borrasca que ens enviara vent de més recorregut marítim que el que tindrem, perquè demà el vent serà de més procedència NNE ( Entre gregal I tramuntana) i per tant no tan humit com un pur vent de gregal. Sempre ens falla alguna cosa per a vore nevar en condicions.

EL CAP DE SETMANA PODRÀ TORNAR LA NEU🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨🌨

El pròxim cap de setmana el model Americà torna a mostrar en l’última eixida una situació de pluges i nevades cap a les comarques del sud de València i nord d’Alacant que en principi serien dèbils i en una cota de 500/600 metres, situació que anirem veient de nou les pròximes eixides per vore si es confirma pels altres models i li donen una mica més de força a esta possible nova situació. Demà serà dia de radar I mirar el cel per anar veient en quina cota I on acaba situant-se eixa neu. Estarem de bon matí a l’aguait per vore que va passant. Fins demà.

MOLT IMPORTANT I ANIMEU-SE, CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE,NANDO 💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵💙

COMPRA’L PUNXANT ACÍ I GRÀCIES 🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando