Per Nando

23/01/2023

ÚLTIMA HORA!!! Demà la nit i dimecres pel matí les nevades poden ser importants❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! A pesar que no estic en bones condicions i tirant mà de l’última eixida des de models mesoescalars no puc fer més que esforçar per a fer aquest post. Els models han anat posant i llevant en les seues eixides principals en una situació de gran dificultar per al pròxim dimarts/dimecres.

ATENCIÓ A LA NEU DEMÀ LA NIT I DIMECRES PER EL MATI

Com he dit l’última eixida del model Arome ens accentua eixe vent agregalat demà la nit i per tant esperem precipitacions i nevades que estaran en una cota de 200/400 metres. La major probabilitat de neu la trobarem a l’interior de la Marina, La Vall d’Albaida, El Comtat i l’Alcoià. Pensàvem que era poca cosa, però el model Arome ( model prou fiable) ens marca acumulats de neu importants per a demà la nit I dimecres per el mati.

ATENCIÓ QUE EL CAP DE SETMANA MÉS ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

I atenció perquè tota la setmana farà fred i de nou el pròxim cap de setmana podria entrar el vent marítim i deixar nevades a cotes de nou baixes. Expectació màxima que he tingut desde un principi en aquest episodi i no se perquè m’havia desmoralitzat quan sabeu que jo sóc optimista fins el final i més amb la configuració que tenim.

Seguiment del bo. Torne a la vesprada.

MOLT IMPORTANT I ANIMEU-SE, CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE,NANDO 💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵💙

COMPRA’L PUNXANT ACÍ I GRÀCIES 🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando