Per Nando

23/01/2023

Atents a les nevades de demà la nit i dimecres ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, nevades que ja hem tingut esta vesprada i que el model Arome les veia en la seua actualització, esta vesprada ja han vist caure volves de neu a poblacions com Castielfabib o Ademús. Si veieu el radar es veu eixa precipitació que es desplaça per l’interior de València I que encara està deixant eixes nevades i ara es troba per la zona de Requena i Utiel.

ATENCIÓ DEMÀ LA NIT A LES NEVADES

Si fem cas al model Arome demà i dimecres seran dies de sorpreses al nostre territori I també a Catalunya on la neu podrà caure a una cota relativament baixa al voltant dels 300 metres. Demà les nevades podran caure al prelitoral de les províncies de Catalunya I Aemet ha activat avís groc per nevades de més de 5 cm per damunt dels 300/400 metres. De cara la vesprada les nevades també apareixeran per la comarca dels Ports I en algun punt de la Plana Baixa o Alta també podrien vore volvejar a cotes no massa altes. Atenció de cara la matinada de demà i dimecres pel matí, perquè si es confirma el model Arome podrien veure la neu a les comarques del sud de València I nord d’Alacant a cotes relativament baixes. Poblacions com Ontinyent, Alcoi, Bocairent etc…. podrien veure’s cobertes per un mantell blanc el proper dimecres, sense descartar que la neu puga caure en cotes inferiors als 400 metres el dimecres de matí. Açò anirem seguint-ho.

PENDENTS TAMBÉ DEL CAP DE SETMANA

AIRE FRED EN ALTURA

MAPA SINÒPTIC CAP DE SETMANA

AMERICÀ I EUROPEU

També estic fixant-me en el proper cap de setmana, perquè el model Americà insisteix que el vent giraria de nou a gregal I les nevades a cotes baixes tornarien a afectar el nostre territori, però açò el model Europeu no ho veu.

Ja veieu que estén vivint com una pel·lícula de suspens que fins a última hora no sabrem per on cauran els tirs i demà la nit I dimecres de matí tindrem un dia on alguns s’endurem sorpreses i d’altres decepcions. I és que la neu és molt capritxosa.

MOLT IMPORTANT I ANIMEU-SE, CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE,NANDO 💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵💙

COMPRA’L PUNXANT ACÍ I GRÀCIES 🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando