Per Nando

22/01/2023

ATENCIÓ!!! Agafen força les nevades entre dimarts/dimecres a 200 m❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Molt de fred a estes hores i molt de fred i inclús amb la visita de la neu la que viurem la pròxima setmana i possiblement ens endurem sorpreses i apareixerà aquest fenomen meteorològic en llocs poc habituals.

SATÈL·LIT

Ens alcem i mirem al satèl·lit i poca nuvolositat veiem a estes hores al territori peninsular, un poc més de núvols es veuen cap a les Illes Balears que inclús anit deixaven algunes volves a l’illa de Mallorca a tan sols 100 metres sobre el nivell del mar.

FA FRED, ABRIGEU-SE QUE TENIM GELADES

Temperatures mínimes que han baixat i ja deixen valors negatius importants al llarg del territori Valencià. Destaquem els -6,5 °C de la Pobla de Benifassà, -6 °C a Vistabella del Maestrat o temperatures que oscil·len entre els 5 °C negatius a Ares del Maestrat, al menejador d’Alcoi, Olocau del Rei o Xodos. La pròxima nit encara serà més freda i les mínimes encara baixaran més i per tant les gelades seran més importants.

ATENCIÓ DIMARTS/DIMECRES NEVADES

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA TEMPERATURA A 850 HPA

ACUMULATS PREVISTOS NEU MODEL AMERICÀ

Seguiment i atenció entre dimarts i dimecres perquè podrà formar-se una xicoteta borrasca davant les nostres costes i que afavorirà que entre un flux marítim de gregal incidint sobre les comarques més centrals del sud de València i nord d’Alacant. Coincidint amb les precipitacions en altura tindrem una -3 a uns 1000 metres d’altitud i una -32/-34 a uns 5500 metres d’altura, si això li afegim un geopotencial baixet i si els meus càlculs no en fallen la neu cauria al voltant dels 200/300 metres o inclús en cotes inferiors. Comarques com l’interior de la Marina, La Vall d’Albaida, el Comtat o l’Alcoià podrien vore una enfarinada entre dimarts nit i dimecres al matí. Per tant ho seguirem amb molta expectació i esperem que acabe confirmant-se al llarg del dia de hui.

DIVENDRES I DISSABTE PRÒXIMS ALTRA GLOPADA QUE PODRÀ DUR NOVES NEVADES

MAPA SINÒPTIC DIVENDRES

MAPA EN ALTURA 850 HPA

La setmana va a ser intensa meteorològicament parlant i de nou després del pròxim dimarts/dimecres ens haurem de fixar el pròxim cap de setmana on una nova entrada d’aire fred ens podria portar precipitacions i nevades al nostre territori. El culpable de totes estes situacions les té un potent Anticicló entre l’Atlàntic i les Illes Britàniques que sembla que queda bloquejat en aquella zona i a nosaltres ens podrà portar sorpreses els pròxims dies i vorem si setmanes. SEGUIMEEEEEEEENT

MOLT IMPORTANT I ANIMEU-SE, CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE,NANDO 💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵💙

COMPRA’L PUNXANT ACÍ I PARTICIPAREU EN UNA INTERESANT SORPRESA ❤️❤️GRÀCIES !!! AJUDA’NS 🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando