Per Nando

21/01/2023

ATENCIÓ!!! Entre dimarts I dimecres podria acabar nevant a cotes molt baixes en alguns punts del territori Valencià I les Illes Balears ❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!!! A partir de hui entrem en una situació de fred que vorem que acaba passant en qüestió de la neu, perquè està un poc complicat definir-ho com vos comentaré a continuació.

SATÈL·LIT

Ens alcem i la península pràcticament la trobem lliure de núvols després del fort temporal de pluja i neu que es va donar esta setmana al nord Peninsular I concretament als Pirineus i la serralada Cantàbrica. Ara mateix el més destacat de les jornades seran les gelades que es donaran els pròxims dies a bona part de tota la península.

RÀFEGUES DE VENT

Font Avamet

I el vent que no amaina al nord del nostre territori i aquesta nit encara deixa ràfegues prou importants com els 103 km/h de Vilar de Canes, 95 km/h a Ares del Maestrat, 93 km/h a Xodos i més de 80 km/h a Rossell, la Torre d’en Besora, Catí o Tírig.

FA FRED I ENCARA EN FARÀ MÉS. ATENCIÓ A LES GELADES 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Font Avamet

AIRE FRED A UNS 5500 METRES D’ALTURA

Gelades en alguns punts del nostre territori, però açò no és res, perquè a partir de les pròximes hores ens torna a entrar una massa d’aire molt freda que farà desplomar-se els termòmetres altra vegada. De moment ens alcem en valors negatius que a les 6 de la matinada deixen registres com els -5,5 °C de Sorita o els -4,4 °C a la rambla de Mariola ubicada a la població de Bocairent, però açò no és res perquè les pròximes nits gelara a quasi tot el territori Valencià i per les fondalades i zones de l’interior estes gelades poden ser molt intenses.

ATENCIÓ A DIMARTS/DIMECRES PERQUÈ PODREM TINDRE SORPRESES ❄️❄️❄️❄️❄️❄️

La pròxima setmana la continuarem iguala amb molt de fred i gelades a la nit, però atenció entre dimarts i dimecres perquè podrà entrar el vent de gregal i afavorir precipitacions entre les Illes Balears i el litoral i prelitoral del territori Valencià ( sobretot sud de València I nord d’Alacant) i podria deixar neu a cotes molt baixes. Esta situació està agafada amb pinces, perquè tot dependrà en eixe tímid flux de gregal si acaba entrant o no, però si ho fa i amb l’aire fred que tindrem en altura no serà descabellat vore nevar a vora mar. Atenció a les pròximes eixides i seguiment.

MOLT IMPORTANT I ANIMEU-SE, CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE,NANDO 💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵💙

COMPRA’L PUNXANT ACÍ I GRÀCIES 🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando