Per Nando

21/01/2023

ACTUALITZACIÓ!!! Possible formació borrasca per a vore neu❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, estic a tota hora a l’aguait per vore com van encaminant els models l’entrada freda per a la pròxima setmana per anar veient si acabarà nevant al territori Valencià com deia aquest matí. Tenim algunes xicotetes novetats que poden variar l’assumpte en les pròximes eixides si es confirma.

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ MODEL AMERICÀ

En l’última actualització del model Americà acabat de traure del forn intueix la formació d’una baixa que ficaria una mica més d’inestabilitat entre les Illes Balears I el nostre territori. Pareix clar que les Illes Balears tindran pluges i nevades a cotes mitges-baixes a partir de dimarts, però veient l’última eixida del model Americà les nevades a una cota de 200 metres també podrien afectar les comarques del sud de València I nord d’Alacant entre dimarts i dimecres.

No tenim res confirmat i caldrà esperar unes 24/36 hores per vore si al final és forma eixa baixeta que ens podria portar sorpreses. Però com dic al mínim moviment de tot ens podem quedar sense vore res, perquè ho tenim tot agafat amb pinces.

Demà tornem actualitzar.

MOLT IMPORTANT I ANIMEU-SE, CALENDARI SOLIDARI METEOPOBLE,NANDO 💙🩵💙🩵💙🩵💙🩵💙

COMPRA’L PUNXANT ACÍ I GRÀCIES 🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando