Per Nando

20/01/2023

ATENCIÓ!!! Ve l’autèntic hivern, gelades aprop de la costa i possibilitat de neu pròxima setmana 🥶🥶❄️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Quan ens hem queixat que l’hivern no venia i ara sembla que vindrà, però amb molta força i vorem quines sorpreses ens acaba portant la pròxima setmana.

SATÈL·LIT

Ens alcem mirant al cel i la veritat és que no tenim massa nuvolositat ni ací ni pràcticament en la península Ibèrica, més nuvolositat als Pirineus que deixen algunes precipitacions en forma de neu en punts alts, però la situació meteorològica ha millorat considerablement les últimes hores en aquella zona.

QUIN VENT FA!!!🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Impressionants ventades al nord del territori Valencià I mirant la taula d’Avamet aquesta nit haurà segut horrible a la província de Castelló. Fins a 169 km/h a Vilar de Canes, 163 km/ h a Rossell, 159 km/y a la Serratella, 145 km/h a la Torre d’en Besora, 142 km/h a Xodos i 130 km/h a Tírig. Dades molt bèsties, però encara tenim moltes poblacions que han superat de llarg els 100 km/ h com podeu observar. La situació del vent fort és a minvar les pròximes hores. El vent de mestral continuarà bufant les pròximes hores a l’extrem nord de la província de Castelló encara que amainara un poc, durant el cap de setmana té tendència amainar a quasi tot el territori Valencià menys a la comarca dels Ports que continuarà bufant amb força.

GELADES A PARTIR DE DEMÀ LA NIT

A partir de demà la nit entren també en joc les gelades. Gelades que afectaran tot l’interior del territori i que podran ser intenses i a més podran tocar punts molt pròxims al litoral. Per tant també estarem pendents de les gelades els pròxims dies.

ATENCIÓ A L’ENTRADA D’AIRE FRED PRÒXIMA SETMANA 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMA SETMANA

ANOMALIES A 500HPA PRÒXIMA SETMANA

Situació hivernal la que preveuen els models la pròxima setmana i que de veritat ens farà parlar de l’hivern cru. Com veieu la Borrasca que tenim situada a Itàlia ens enviarà de nou una massa d’aire molt gelada des de demà mateix I per tant la davallada dels termòmetres serà de nou prou important durant el cap de setmana I tota la setmana que ve. Les anomalies a uns 5000 metres d’altitud per als pròxims dies també són molt fredes i les tindrem pràcticament damunt la nostra vertical la pròxima setmana, això vol dir que inestabilitat en altura en tindrem de sobra.

NEVARÀ LA PRÒXIMA SETMANA ?

MODEL AMERICÀ

MODEL UKMO

MODEL GEM

Atenció perquè tots els models menys l’Europeu en l’eixida d’anit veuen algun episodi de nevades a cotes baixes o molt baixes al Mediterrani la pròxima setmana. Hi ha que inclús veuen neu a partir del pròxim dimarts, però ara mateixa el model Americà que és prou fiable i ahir veia neu per a dimarts ho retarda fins a finals de la setmana que ve. Però torne a repetir, tots els models veuen ara mateixa una configuració durant la setmana vinent amb un Anticicló molt ben posicionat que a mi personalment em fa confiar i molt que puga acabar durant la pròxima setmana en un episodi de nevades importants a cotes molt baixes. Anem a seguir-ho.

Per últim i com haureu vist a les diferents Xarxes socials Meteopoble, Nando ha llançat el calendari solidari 2023, la venda d’aquest calendari ens ajudarà a mantindre les nostres webs i anar millorant, però el més important és que part de la recaptació anirà per a la protectora d’animals de la Vall d’Albaida. M’agradaria molt que col·laborareu en aquesta bona causa i tots els que el compreu participareu en una gran sorpresa. Ajuda’ns a ajudar-los🦮🦮🦮🐕‍🦺🐕‍🦺🐕‍🦺. GRÀCIES!!!!🐕🐕🐕🐕👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando